Chi Machine

Chi Vitalizer Chimachine

Wij hebben de beste chimachine te koop die er te krijgen is, dit is de top lijn in de chi machine markt. 

Wat is een chi machine, hoe werkt een chi apparaat?

Vandaag de dag hebben mensen last van  stress en drukte, hierbij hoort vaak een slechte houding,  slechte voeding en te weinig beweging. Deze zijn samen verantwoordelijk voor het overgrote deel van onze gezondheidsklachten. Hierdoor heeft men vaak een slechte ademhaling, onvoldoende doorbloeding, laag zuurstofgehalte van het bloed, en slechte vertering met verminderde voedingsopname. Dit slecht werkende lichaam heeft last van energie tekort en verslechterd immuunsysteem.

U kunt deze cirkel makkelijk doorbreken met: goed eten, ontspanning, goede lichaamshouding en voldoende beweging. Bij  ontspanning, houding en beweging, is de Chi Vitalizer een super aanvulling om dit gezonde leven gemakkelijk thuis te starten, en er niet telveel tijd aan kwijt te zijn.

De Chi Vitalizer brengt via de enkels de hele ruggengraat in een golfbeweging. Wanneer men helemaal ontspannen is, gaat de beweging door tot en met het hoofd. Door deze ritmische acht-vormige swing wordt niet alleen de wervelkolom ontlast, maar ook de spieren losgemaakt, verstevigd en het bindweefsel aangetrokken. Zelfs na vijf tot tien minuten op de Chi Vitalizer ervaart men de ontspannende en rustgevende werking. Terwijl men ontspannen op de rug ligt, wordt een sportief actief effect bereikt in het hele lichaam. Na afloop kan men een aangenaam tintelend  en energievol gevoel in het lichaam ervaren. Met deze  vrijgekomen levensenergie kan men er weer een hele dag tegenaan.

Stijve rug, pijn in de rug of nek?
Overspannen, futloos, geen energie?
slechte doorbloeding, dikke vochtbenen?

Probeer de Chivitalizer NU.

Kijk voor meer chi energizer machine info op: www.chivitalizer.nl

Of lees meer Chi massage info op onze blog: http://chimassage.blogspot.nl

Alles op een rij:

Geen tot minder rugklachten.
Meer zuurstof in het bloed.
Door beweging beter bloeddoorstroming en bloedcirculatie.
Een betere lymfecirculatie.
Het zorgt voor een aangename ontspanning en een heel unieke ervaring.
Verhoogt metabolisme. Vermindering van vet.
Beter slapen, minder vermoeidheid.
Balancering van chakra's en versterkte energiestroom.

Actieve filters