Detox Voetenbad

BioEnergiser Detox voetenbad

Het medisch gekeurde detox voetenbad van BioEnergiser is een revolutionaire behandeling om het lichaam te ontgiften en opnieuw te balanceren. Het geeft een sterk gevoel van vitaliteit en nieuwe energie. De BioEnergiser is heerlijk na een vermoeide dag en is de start van een natuurlijke ontgiftingsproces. 

In slechts 30 minuten in het detox voetenbad kunt u ontslakken, ontgiften en snel weer fit, vitaal gezond voelen. Deze behandeling is voor iedereen, maar voor mensen met bv vermoeidheidsverschijnselen, vochtbenen, huid- en geurproblemen is het een must om hier eindelijk vanaf te komen. Verder help het uw algehele gezondheid te verbeteren, het lichaam te herbalanceren en uw immuunsysteem te versterken. Uw algehele vitaliteit verhoogt en u staat fit en vitaal in het leven. Een heerlijke behandeling voor uw lichaam een geest.

Let op: Wij zijn de enige die de medisch gekeurde Bioenergiser Spa aanbieden. Andere aanbieders bieden deze niet aan, wij verlenen over die apparaten ook geen garantie, u moet dit bij uw eigen verkopende partij regelen. 

Lees meer op onze blog: detoxvoetenbad.blogspot
Of op onze importeur site: bioenergiser.nl

 

Actieve filters