Opblaasbaar kussen knie-ondersteuning chi massage machine vitalizer
search
  • Opblaasbaar kussen knie-ondersteuning chi massage machine vitalizer
  • Opblaasbaar kussen knie-ondersteuning chi massage machine vitalizer

Opblaasbaar kussen knie ondersteuning

€ 24,95
Inclusief belasting

Opblaasbaar kussen om de knieën te ondersteunen

Dit kussen voorkomt dat uw knieën naar benden gaan hangen bij over-mobiliteit tijdens de chi massage. Mensen die dit hebben herkennen dit meteen. Het komt niet heel vaak voor, dus niet iedereen hoeft een opblaas-ondersteuning.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Opblaasbare chi machine ondersteuning

Soms hebben mensen last van doorzakkende knieën naar achteren, als dit gebeurd komt dit meestal bij vrouwen voor. Dit kan met de chi machine wat last veroorzaken. Mensen die dit hebben herkennen dit meteen. Het komt niet heel vaak voor, dus niet iedereen hoeft een opblaas-ondersteuning.

Met dit opblaasbare kussen kunt u de juiste steun voor uw knieën instellen. Door het kussen zelf met lucht te vullen kunt u precies de fijne hoogte voor u aanpassen tot 16 cm. Het luchtkussen beweegt met uw knieën heen en weer om toch de goede chi massage te krijgen. 

U kunt hiervoor ons opblaaskussentje onder uw knieën leggen om zo het doorklappen te voorkomen. De knieën worden dan geremd terwijl de enkels heen en weer bewegen. Dit geeft onbedoelde spanning op uw kniebanden. Een kussen dat te zacht of te kleine is geeft niet genoeg steun. Een te hoog of te harde ondersteuning kan er voor zorgen dat de voeten uit de enkeldragers geduwd wordt, pas daar mee op.  

Opblaasbaar kussen om de knieën te ondersteunen

80 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.