Voedingssupplementen

Belangrijke bouwstoffen en voedingssupplementen kopen? Bij Detoxen.eu bieden wij alleen de meest essentiële vitamine en voedingssupplementen aan die het lichaam nodig heeft. 

Voedingssupplementen zijn producten in de vorm van pillen, poeders, druppels, capsules of drankjes en bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze bevatten vitamines, mineralen of bioactieve stoffen, zowel apart, zoals in een vitamine C, B12, of als combinatie, zoals in een multivitaminen. 

Deze synthetische of geïsoleerde vitamines, mineralen of bioactieve stoffen hebben dezelfde werking als de vitamines en mineralen die van natuur in eten en drinken zitten. Wel neemt het lichaam de voedingsstoffen in pillen en supplementen gemakkelijker op dan de voedingsstoffen in eten. Ook heeft Detoxen.eu naturulijke vitamine en supplementen, zoals AOV vitamaine C en Glyconatura essentiele suikers.

Naast de belangrijke vitamine B12 en hoge kwaliteit vitamine C hebben wij ook de gepatenteerde Laminie en essentiële suikers die het lichaam tegenwoordig mist en hard nodig heeft.  

Subcategorieën

 • Celzouten

  Wat zijn dr schussler celzouten? 

  Adler Pharma celzouten naar de originele receptuur van Dr. Schüssler. Celzouten van Schüssler zijn lichaamseigen mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Deze celzouten zijn essentieel voor de goede werking van o.a. de stofwisseling, cel comunnicatie en de goede werking van het hele lichaam. Dr. W. Schüssler (1821-1898) heeft in theorie en praktijk de eerste 12 belangrijke celzouten en hun essentiële functies voor het lichaam ontdekt.De toepassing van deze minerale celzouten is heel effectief en overzichtelijk. U kunt zelfstandig de algemene conditie en vitaliteit versterken door aan te vullen wat u mist. Celzouten zijn mineralen en kunnen naast reguliere of alternatieve medicatie worden toegepast. Celzouten ondersteunen de werking van het hele lichaam.

  Celzouten glutenvrij en zonder magnesiumstearaat

  Er zijn producenten van schussler celzouten die tarwezetmeel gebruiken, maar Adler Pharma gebruikt aardappelzetmeel, wat glutenovergevoelige gebruikers ten goede komt. 

  Ook wordt er wel gebruik gemaakt van magnesiumstearaat als bindmiddel, maar wat de celzouten betreft heeft magnesiumstearaat als bindmiddel het nadeel dat het water aan zich bindt. Water is nu juist het medium dat nodig is voor de verdeling van de ionen in de celzouttabletten. Adler Pharma gebruikt Calciumbehenaat.

  De celzouttabletten van Adler Pharma zijn Energetisch van een hoogwaardige kwaliteit.

  Celzouten van Dr. Schlüssler zal uw leven weer meer balans en kracht geven.

 • Glyconutriënts

  Glyconutriënten zijn essentiële suikers die het lichaam hard nodig heeft en niet goed functioneerd zonder deze belangrijke suikers.

  Glyconutriënten zijn essentiële suikers die het lichaam hard nodig heeft en niet goed functioneerd zonder deze belangrijke suikers.

  Glyconutriёnten zijn suikers (koolhydraten) die door het menselijk lichaam worden gebruikt voor de synthese van glycoconjugaten, moleculen die noodzakelijk zijn voor vele lichaamsfuncties en -systemen. Ze worden “essentieel” genoemd, omdat het lichaam deze suikers moeilijk zelf aan kan maken en het dus “essentieel” is om ze via de voeding binnen te krijgen.

  Als we het hebben over suiker, dan bedoelen we meestal kristalsuiker of glucose. Dit goedje is, als je het in grote hoeveelheden binnenkrijgt, in staat onze gezondheid te ondermijnen. Toch is glucose één van de negen essentiële suikers die we via de voeding binnen moeten zien te krijgen. Essentiële suikers zijn meer dan noodzakelijk voor het functioneren van ons lichaam. We hebben essentiële suikers nodig voor de vorming van glycoproteïnen en die hebben dan weer een functie binnen het immuunsysteem en bij de vorming van lichaamsstructuren (denk bijvoorbeeld aan botten en kraakbeen). 
   

  Bronnen van deze essentiele suikers in hoge hoeveelheid zijn oa. de aloe vera plant, arabinogalactanen van de larixboom, plantharsen van de Anogeissus latifolia, gom tragacanth van de Astragalus Gummifer en de Undaria Pinnatifida (Wakame), een bruin zeewier. Verder komen deze suiker ook nog voor in bijvoorbeeld: paddestoelen en bepaalde zaden bevatten fucose, rogge, gerst en gist bevatten xylose en broccoli, kool en zaden bevatten mannose. Maar de hoeveelheden zijn vaak laag door de overteelt. 

  Glyconutrients zijn suikers die we nodig hebben voor onze cellen. Voor optimale gezondheid is het nodig alle glyconutrients (ook essentiële suikers genoemd) voldoende binnen te krijgen.

  Glyconutrients kunnen door het lichaam gemaakt worden. Het zijn ‘essentiële suikers’ voor het lichaam, maar glyconutrients zijn niet te verwarren met de Essentiële aminozuren kunnen we niet zelf maken. Essentiële aminozuren moeten uit de voeding komen, anders worden we ziek. Glyconutrients zijn in die zin niet ‘essentieel’ voor het lichaam. Toch kan het veel voordelen bieden om te zorgen dat er genoeg glyconutrients gegeten worden. Indien er geen glyconutrients in de voeding zitten, en het lichaam alles zelf moet aanmaken, is dat belastend voor het lichaam. Bovendien kan het lichaam niet altijd in zijn eentje genoeg glyconutrients aanmaken. Vooral bij chronische darmklachten en andere problemen met de gezondheid is van groot belang het lichaam te ondersteunen met voeding. Door gezonde voeding te eten waar van nature veel glyconutrients in zitten heeft het lichaam makkelijk toegang tot wat het nodig heeft.

  Een kleine hoeveelheid van deze Essentiële Suikers, of het gebrek eraan, kan al vergaande gevolgen hebben. Kijk op deze site naar onze supplementen om dit belangrijke stuk voeding aan te vullen.

  In onze essentiele suikers voedingsupplementen zit o.a.

  1. Mannose
  2. Glucose
  3. Galactose
  4. Xylose
  5. Fucose
  6. N-acetyl glucosamine
  7. N-Acetyl galactosamine
  8. N-acetyl-neuraminezuur
   
  + 9. Aloë Vera gel extract ( Very rich in acemannan)
  + L-Glutamine
  + Zinc
 • Koraal Calsium

  Koraal Calcium Poeder kopen?  Dit kan binnenkort bij Detoxen.eu

  Onze Japanse Fossiel Koraal bevat meer dan 70 mineralen sporenelementen.

  Koraal Calcium bevat een alkalische vorm van Calcium dat een gezonde zuur/base evenwicht ondersteunt. Daarnaast, bevat Koraal Calcium een aantal sporenelementen die een rol spelen bij de opbouw van gezonde botten en tanden, en het onder-steunen van de stofwisseling (enzymatische activiteit). Vitamine D-3 is toegevoegd voor een betere opname van Calcium in het lichaam. 

  Koraal Calcium is niet geoogst van levende koraalriffen, maar op de gronden van Okinawa, op een milieuvriendelijke manier.  

  Koraal Calcium heeft een gunstige invloed op:
  * de zuurgraad van het bloed
  * vertraagt verzuring van de spieren bij sport
  * de opbouw van botten en het beenderstelsel
  * behoud van sterke botten en tanden
  * een normale bloeddruk

 • Laminine

  Laminine werkt ondersteunend voor de hersenfunctie

  Waarom heeft het lichaam en de geest van een kind ontwikkelt zich zo snel?
  Waarom kan een jong persoon in een zeer korte tijd om zoveel mogelijk energie te tanken?
  Waarom kan een jongere zo snel talen en computer kennis te leren?

  Het antwoord ligt in een verbinding die de ontwikkeling van het embryo en fibroblast (celgroei) groeifactor FGF verzorgt. Het is rijkelijk aanwezig in de menselijke placenta in de baarmoeder, maar neemt af na verloop van tijd en verdwijnt later. Ons lichaam zelf produceert vrijwel geen FGF en daarom is het zo mooi dat het nu in dit supplement beschikbaar is. LAMININE® is op dit moment het enige product met dit potentieel dat in de wereld bekend is.

  Onderzoek schrijft FGF een potentieel voor verbetering toe met betrekking tot de neuronale functie in de hersenen en een verhoging van het gehalte van aminozuren en peptiden in menselijke cellen en het zou ook het potentieel hebben om de verouderde cellen in de oorspronkelijke toestand te schakelen. In de volksmond is het dat de stamcellen altijd daarheen gaan waar ze nodig zijn, volgens de ‘auto-piloot’ functie. Ze verbinden zich met en herstellen de beschadigde celstructuren. Zo activeert FGF het zelfgenezend vermogen.

  Laminine is een unieke gepatenteerde formule die het lichaam voorziet van alle essentiële eiwitten en aminozuren, die het lichaam nodig heeft. Bovendien verschaft de noodzakelijke transportmechanismen voor voedingsstoffen die ze ook waar ze het meest nodig zijn.

  Laminine is puur natuur en vormt een perfecte combinatie met de voeding.

  Laminine veroorzaakt celregeneratie van oudere cellen en bepaalt de status van een gezonde zelfregulering. Je lichaam heeft een reparatie-mechanisme dat elke fysiek beschadigde cel kan vernieuwen. Hoe ouder we worden hoe langzamer dit mechanisme werkt.

  In laminine zijn collageen gerelateerde glycoproteïnen aanwezig zijn en geen laminaat. Het menselijk lichaam begint en eindigt in de hersenen. In een perfecte wereld van voeding en een gezond milieu, van buiten de hersenen optimale stimulatie krijgen door de gezonde voeding en gezonde omgeving en de geestelijke en lichamelijke functies uitvoeren.

  Dit is in de praktijk van verontreiniging in de voeding, de bodem, de lucht en het water niet mogelijk. We kunnen ook niet ontkennen dat immense stress schade berokkent aan onze hersenen en ons beïnvloedt.

  Dit uit zich bijvoorbeeld in depressie, vermoeidheid, geheugenverlies en een verscheidenheid van kwalen tot ernstige aandoeningen van het lichaam, geest en ziel. Laminine gaat veel verder dan de wetenschap van voedingssupplementen, door de kalibratie en herprogrammering van alle cellen en dus het hele lichaam.
  Laminine werd beoordeeld door de FDA (Food & Drug Administration) in de USA en in Duitsland werd Laminine® beoordeeld door Landesuntersuchungsamt in Mainz. Het is door beide absoluut veilig bevonden.


  Trefwoorden:

  - geheugen

  - hersenactiviteit

  - stemming

  - alzheimer

  - hersenfunctie

  Adviesdosering: Tenzij anders voorgeschreven, dagelijks 1-2 maal 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

  Inhoud: 30 capsules

  Let op:

  - zonder overleg met een deskundige de aanbevolen dosering niet overschrijden;

  - invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige;

  - koel en droog bewaren;

  - buiten bereik van kleine kinderen houden

  Ingrediënten:

  Per capsule:

  OPT9 Proprietary Blend (620 mg) (extract van bevruchte eieren, maritiem eiwit, plantaardige eiwitten)

  Hulpstoffen: plantaardige gelatine, silicon dioxide, Magnesium stearaat 

 • Vitamine B12
 • Vitamine C

Actieve filters