Massage

Massage producten van de beste merken. 

Detoxen.eu levert alleen massage producten en massage apparaten van de beste merken. Wij gaan alleen voor kwaliteitsproducten, zodat u als consument er jaren lang plezier van heeft en de massage apparaten ook daadwerkelijk doen wat ze behoren te doen.

Kijk hier onder naar onze Homedic rug shihatsu en voetmassagermachine en natuurlijk naar onze hoge kwaliteit chimachines.

Nieuw in ons assortiment zijn de inklapbare massagetafels, wij zijn met deze hoge kwaliteit massagebanken veruit de goedkoopste in Nederland. 

 

Subcategorieën

 • Chi Vitalizer

  Chi Machine ChiVitalizer 

  Hoe werkt een Chi-machine?

  De chi massage techniek is al enkele duizenden jaren oud: Kinesisten en massagetherapeuten doen het nogal eens om hun cliënten los te maken, op te warmen…, het schudden met de enkels. Dit wordt nu overgenomen door de chi-machine zodat u het nu gemakkelijk en dagelijks kunt gebruiken bij bv rugklachten.

  Misschien heb je dit ook al gezien bij voetbalmatchen of andere sporten. Aan een ritme van +/- 80 tot 160 bewegingen per minuut wordt alle stress uit het lichaam geschud. Hij brengt via de enkels de hele ruggengraat in een golfbeweging. Wanneer men helemaal ontspannen is, gaat de beweging door tot en met het hoofd. Je ervaart een zalige gevoel dat door je lichaam gaat wanneer je zachtjes gewiegd wordt van de voeten tot de heup, van de heup tot de borst, van de borst tot de nekwervels en het hoofd. De chi-machine stimuleert de twee roterende lichaamsdelen (nek en heup) en veroorzaakt een beweging zoals die van een zwemmende vis. Het is deze beweging die de wervelkolom niet alleen in balans brengt maar ook een optimale doorbloeding en ontspanning van de rugspieren bezorgt.

  Klik hier voor al onze chimachine massage apparaten

  Kijk voor verdere Chi Vitalizer informatie op www.chimachines.nl

 • Homedics Massage

  Homedics Massage producten

  Homedics massagers, ontspanning voor thuis.

  Sinds Homedics is opgericht in 1987, zijn ze een begrip geworden in gezondheid en welzijnsproducten.

  De zeer uitgebreide lijn persoonlijke wellness producten van Homedics kunt u uw lichaam ontspannen, uw geest vernieuwen en uw leven vereenvoudigen. Homedics is de innovatieve marktleider in self -care , wellness en persoonlijke gezondheid producten. Homedics blijft streven naar het ontwikkelen van nieuwe welness producten, om de consument een gezond en relax leven te beiden.

  Geniet van de voordelen van massage in uw eigen huis, wanneer het u uit komt. Homedics biedt een volledige lijn van shiatsu en rolldende massage stimulators. Homedics helpt u te ontspannen en kalmeren van top tot teen. Beloon jezelf of iemand anders met de nieuwste HoMedics massage producten.

  Klik hier voor al onze Homedics massage apparaten

 • Massagetafel

  Massagetafel van Fitgear is een van de meest uitgebreide massagetafels op de markt. Deze massage tafel is voor alle zones te gebruiken voor een coplete massage.

  Opklapbare massagetafels (ofwel koffermassagetafels, koffermodel massagetafels) zijn eenvoudig te vervoeren en besparen ruimte. Bij Uw Massagetafel kunt u uw ideale massagetafel uitzoeken uit een grote selectie opklapbare massagetafels die voorzien zijn van een makkelijk en razendsnel inklapsysteem. Alle opklapbare tafels worden geleverd met een luxe draagtas en dragen het CE-keurmerk en zijn streng TÜV gekeurd. 

  Kijk hier voor al onze massagetafels

Actieve filters