Colloidaal Zilver Water

Colloidaal Zilver Water 

Let op: Zilverwater mag verkocht worden om uitwendig te gebruiken. Over inwendig gebruik mogen wij u geen advies geven.

Wat is Colloïdaal Zilver Water? 

Colloïdaal Zilver is een smaakloze, geurloze, niet toxische, pure, natuurlijke substantie van puur gedestilleerd water met submicroscopische (colloïdale) zilveren (miner...

Colloidaal Zilver Water 

Let op: Zilverwater mag verkocht worden om uitwendig te gebruiken. Over inwendig gebruik mogen wij u geen advies geven.

Wat is Colloïdaal Zilver Water? 

Colloïdaal Zilver is een smaakloze, geurloze, niet toxische, pure, natuurlijke substantie van puur gedestilleerd water met submicroscopische (colloïdale) zilveren (mineraal) deeltjes, geladen met een micro lading. De grootte van de moleculen varieert van 0.01 tot ongeveer 0.001 micron in diameter (bv. totale aantallen zo klein als 200 atomen van zilver). De deeltjes zinken niet maar zweven vanwege de elektrische lading. Zilver en alle andere mineralen worden verkregen in de voeding die wij eten en de drank die wij drinken. Colloïdaal Zilver komt in kleine hoeveelheden voor in natuurlijk bronwater.

Zilver wordt in alle culturen in de geneeskunde al vele honderden jaren gebruikt in een of andere toepassing. In de huidige tijd staat internationaal de medische toepassing van zilver weer steeds meer in de belangstelling.

De gebruikte concentraties liggen tussen 2 en 50 PPM (PPM geeft de hoeveelheid zilverdeeltjes in het water aan). Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en geeft vaak wonderbaarlijke hulp bij het behouden van de gezondheid bij mensen, veedieren, huisdieren en zelfs planten. Colloïdaal zilver is niet alleen werkzaam is tegen bacteriën, maar ook tegen virussen, gisten, schimmels en amoeben. bij deppen of sprayen gebruik geen metalen. 

Voor de mens is 20 PPM het meest zuivere en beste oplossing. 50 PPM werkt dus niet beter voor de mens dan de meest zuivere 20 PPM. 50PPM wordt meestal gebruik voor veredelen van zaden. 

Colloïdaal zilver wordt veel gebruikt voor a.o: Ontstekingen uitwendig, candida en andere schimmels, verkoudheid en andere vervelende kwalen.

Wilt u veel water voor langere tijd goedhouden om te kunnen drinken, voeg ons zilverwater toe.

Lees meer over zilverwater op: zilverwater.eu

Colloidaal zilver water kopen? Colloidaal zilver water waar te koop? Colloidaal zilver water bestellen?
Zilverwater besteld u gemakkelijk en snel bij Detoxen.eu, fit vitaal en gezond. 

Meer

Colloidaal Zilver Water Er zijn 33 producten

Subcategorieën

Toont 1 - 33 van de 33 items
Toont 1 - 33 van de 33 items