LegEx exercise loop en wandelmachine
search
 • LegEx exercise loop en wandelmachine
 • LegEx exercise loop en wandelmachine
 • LegEx exercise loop en wandelmachine
 • LegEx exercise loop en wandelmachine
 • LegEx exercise loop en wandelmachine
 • LegEx exercise loop en wandelmachine

LegEx exercises wandelmachine SUPER DEAL model

Leg exercises beweegmachine

Model nieuw is doos, maar met kleine kreukels en beschadigingen aan de doos. 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Leg exercises wandelmachine

Model nieuw is doos, maar met kleine beschadigingen aan de doos. 

Heeft u ook een zittend beroep? Staat of zit u ook dag in dag uit en dat zonder beweging? Bent u wat ouder en gaat u moeilijk de deur uit? 
Gebrek aan beweging kan schadelijk zijn voor uw gezondheid en kan resulteren in overgewicht of serieuze bloedsomloop problemen. Hierdoor ontstaan ontstekingen in de benen, spataderen en zeurende pijnen. Er kunnen nog veel gevaarlijkere gezondheidsklachten door te weinig beweging ontstaan.

Vanaf nu hebt u geen enkel excuus meer om niet te bewegen, nu is er LegEX Xercise. Het is eenvoudig door iedereen te gebruiken om benen te laten bewegen. Van jong tot oud, van valide tot mindervalide. Met deze loopmachine wordt de pijn in de benen verlicht, wordt uw bloedcirculatie verbeterd en dit zonder dat u hoeft te sporten. Dankzij de Leg-Exercises wordt zittend werken, op de bank uitrusten, achter de computer zitten en televisiekijken omgezet in effectieve en gezonde cardiovasculaire training. U hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken, uw voeten op de pedalen te zetten, de snelheid in te stellen en de been machine het werk te laten doen. Dat is alles, zo eenvoudig

Dankzij een gepatenteerd passief trainingsmechanisme creëert de Leg Exercises constante beenbewegingen, waardoor bloed sneller naar uw hart wordt getransporteerd, gifstoffen beter worden afgevoerd en het bloed in de spieren sneller wordt ververst. Hierdoor zullen spataderen verminderen en de kans op bloedproppen en ontstekingen in de benen kleiner worden. Zelfs cellulitis wordt op een effectieve wijze bestreden. Daarnaast zorgt de het apparaat ervoor dat u geen last meer heeft van vermoeide voeten, onrustige, pijnlijke benen. Het wordt aangepakt zonder dat u hiervoor belastende oefeningen hoeft te doen.

Klinkt simpel? Nou dat is het ook. En het mooiste van alles. U heeft niet eens in de gaten dat u aan het bewegen bent. En toch bereikt u binnen 14 dagen al een ongelooflijk resultaat. Met de deze loopmachine stijgt gegarandeerd uw algehele energiepeil. Het is compleet ergonomisch, dus comfortabel in het gebruik en dankzij het degelijke ontwerp kunt u hem uren aan een stuk gebruiken. Dit is het eerste product dat echt door iedereen kan worden gebruikt.

Specificaties LegEx:

 • Beweging zonder te sporten
 • Kan gebruikt worden tijdens het zitten
 • Pijn in de benen wordt verlicht en bloedcirculatie wordt verbeterd
 • Werkt eenvoudig
 • Spataderen verminderen en de kans op bloedproppen en ontstekingen in de benen wordt kleiner
 • Cellulitis wordt bestreden
 • Voorkomt vermoeide voeten en onrustige benen

De Leg wandel machine is dé oplossing voor mensen met een zittend beroep die last hebben van spataderen, chronische pijn in de benen, overgewicht, en dergelijke. Dit komt simpelweg vaak door te weinig beweging van uw lichaam. De LegExercises  biedt de oplossing door het bewegen voor u te doen. U plaatst onze loopmachine onder uw bureau, sluit hem aan, zet uw voeten op de pedalen en stel de snelheid in. De Leg Ex wandelmachine zet zitten om in een cardiovasculaire training die de benen in beweging houdt, waardoor bloedt sneller zal stromen.

Details gebruik:

 • 3 verschillende snelheden
 • Snel en gemakkelijk in gebruik
 • Inclusief afstandsbediening
 • Beweging zonder zware inspanning
 • Verlicht pijn en verbetert de bloedcirculatie
 • Effectief tegen spataderen, bloedproppen, ontstekingen en vermoeidheid of zelfs pijn in de benen

Details machine:

 • Gepatenteerd passief trainingsmechanisme
 • Werkt op stroom
 • Regelbare snelheid
 • Inclusief handleiding

Productspecificaties:

- Gewicht: 4,7 kilogram

- Kleur: Grijs

- Afstandbediening

- Voorzien van Anti-slip aan boven- en onderzijde

- Voeding: Netstroom

Deze beentrainer heeft twee gemotoriseerde voetpedalen die onafgebroken heen en weer glijden. Hierdoor maken je benen dezelfde beweging als wanneer je loopt. Het verschil is echter dat je de LegEX gewoon kunt gebruiken vanuit je luie stoel of vanaf de bank. Je plaatst je voeten op de pedalen, en de LegEX doet het werk voor je! Bovendien bestuur je het apparaat gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening.

De LegEX beentrainer is geschikt voor iedereen die graag zijn spieren actief houdt, en is extra geschikt voor personen die wat minder mobiel zijn.

Uitleg waarom deze LegEx:

Dankzij de deze gepatenteerde beweegmachine kunnen mensen die veel zittend werken toch de  dagelijkse behoefte beweging krijgen.

Door veel stil te zitten, bijvoorbeeld aan een bureau of aan een tafel beweegt het lichaam in veel gevallen onvoldoende.

Dit kan tot gevolg hebben dat bloed en vocht zich ophoopt in de benen, enkels en voeten. Deze ophoping van vocht kan leiden tot pijn in de benen of voeten.

Dankzij de LegEx kunt u tijdens uw werk of tijdens een vrij dag zonder op te staan toch voldoende beweging krijgen.

De Wandel loop machine, die is voorzien van anti'slip poten aan de onderzijde is gemakkelijk onder uw bureau of voor u op de grond te plaatsen. Door vervolgens al zittend uw voeten op de Leg exercises te plaatsen kunt u gemakkelijk en zonder veel inspanning uw dagelijkse beweging krijgen.

Deze machine is tevens voorzien van anti-slip materiaal op de voetsteunen. Dit voorkomt dat u van de voetsteunen afglijdt wanneer u de Leg wandelapparaat gebruikt.

Het apparaat is in verschillende standen in te stellen, waarbij iedere stand de voetpedalen sneller laat bewegen. Deze beweging simuleert de beweging van uw benen waardoor deze het vocht uit uw voeten werken.

De loopmachine werkt niet op batterijen, maar wordt aangesloten op het stopcontact.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.