Home

Chi machine, bioenergiser detox spa voetenbad, oorkaarsen, coloidaal zilverwater, schussler celzouten, alles is te verkrijgen bij Detoxen.eu

Subcategorieën

 • Detox Voetenbad

  BioEnergiser Detox voetenbad

  Het medisch gekeurde detox voetenbad van BioEnergiser is een revolutionaire behandeling om het lichaam te ontgiften en opnieuw te balanceren. Het geeft een sterk gevoel van vitaliteit en nieuwe energie. De BioEnergiser is heerlijk na een vermoeide dag en is de start van een natuurlijke ontgiftingsproces. 

  In slechts 30 minuten in het detox voetenbad kunt u ontslakken, ontgiften en snel weer fit, vitaal gezond voelen. Deze behandeling is voor iedereen, maar voor mensen met bv vermoeidheidsverschijnselen, vochtbenen, huid- en geurproblemen is het een must om hier eindelijk vanaf te komen. Verder help het uw algehele gezondheid te verbeteren, het lichaam te herbalanceren en uw immuunsysteem te versterken. Uw algehele vitaliteit verhoogt en u staat fit en vitaal in het leven. Een heerlijke behandeling voor uw lichaam een geest.

  Let op: Wij zijn de enige die de medisch gekeurde Bioenergiser Spa aanbieden. Andere aanbieders bieden deze niet aan, wij verlenen over die apparaten ook geen garantie, u moet dit bij uw eigen verkopende partij regelen. 

  Lees meer op onze blog: detoxvoetenbad.blogspot
  Of op onze importeur site: bioenergiser.nl

   

 • Chi Machine

  Chi Vitalizer Chimachine

  Wij hebben de beste chimachine te koop die er te krijgen is, dit is de top lijn in de chi machine markt. 

  Wat is een chi machine, hoe werkt een chi apparaat?

  Vandaag de dag hebben mensen last van  stress en drukte, hierbij hoort vaak een slechte houding,  slechte voeding en te weinig beweging. Deze zijn samen verantwoordelijk voor het overgrote deel van onze gezondheidsklachten. Hierdoor heeft men vaak een slechte ademhaling, onvoldoende doorbloeding, laag zuurstofgehalte van het bloed, en slechte vertering met verminderde voedingsopname. Dit slecht werkende lichaam heeft last van energie tekort en verslechterd immuunsysteem.

  U kunt deze cirkel makkelijk doorbreken met: goed eten, ontspanning, goede lichaamshouding en voldoende beweging. Bij  ontspanning, houding en beweging, is de Chi Vitalizer een super aanvulling om dit gezonde leven gemakkelijk thuis te starten, en er niet telveel tijd aan kwijt te zijn.

  De Chi Vitalizer brengt via de enkels de hele ruggengraat in een golfbeweging. Wanneer men helemaal ontspannen is, gaat de beweging door tot en met het hoofd. Door deze ritmische acht-vormige swing wordt niet alleen de wervelkolom ontlast, maar ook de spieren losgemaakt, verstevigd en het bindweefsel aangetrokken. Zelfs na vijf tot tien minuten op de Chi Vitalizer ervaart men de ontspannende en rustgevende werking. Terwijl men ontspannen op de rug ligt, wordt een sportief actief effect bereikt in het hele lichaam. Na afloop kan men een aangenaam tintelend  en energievol gevoel in het lichaam ervaren. Met deze  vrijgekomen levensenergie kan men er weer een hele dag tegenaan.

  Stijve rug, pijn in de rug of nek?
  Overspannen, futloos, geen energie?
  slechte doorbloeding, dikke vochtbenen?

  Probeer de Chivitalizer NU.

  Kijk voor meer chi energizer machine info op: www.chivitalizer.nl

  Of lees meer Chi massage info op onze blog: http://chimassage.blogspot.nl

  Alles op een rij:

  Geen tot minder rugklachten.
  Meer zuurstof in het bloed.
  Door beweging beter bloeddoorstroming en bloedcirculatie.
  Een betere lymfecirculatie.
  Het zorgt voor een aangename ontspanning en een heel unieke ervaring.
  Verhoogt metabolisme. Vermindering van vet.
  Beter slapen, minder vermoeidheid.
  Balancering van chakra's en versterkte energiestroom.

 • Bloedcirculatie...

  Bioenergiser Electro Flex & Circulation Maxx

  Bloedsomloop massage machine

  Deze elektrische flex machines van Bioenergiser zijn gebaseerd op oude Chinese Voetreflexzonentheorie. De micro-electro stimulatie stimuleert drukpunten op de zolen van uw voeten en zorgt voor een ontspannende en gezonde behandeling. Hier krijg je samen met de extra infrarood massagefunctie een voetmassage verwennerij. U behandeld met deze voetreflex het hele lichaam. In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van de bepaalde reflexzones op de voeten wordt het zelfgenezend mechanisme gestimuleerd.

  Voetreflexmassage ontspant lichaam en geest, laat de energie beter stromen, zorgt voor vitaliteit, geeft rust en bevordert de gezondheid. Al sinds 4000 jaar wordt deze natuurlijke en veilige geneeswijze in China toegepast. Sinds 150 jaar wordt voetreflexmassage in het Westen toegepast. De effectiviteit hiervan is dan ook ruimschoots bewezen.

  Bekijk onze Bioenergiser Electro Flex en Circulation Maxx op: Electro-Flex Youtube 

  Bioenergiser bloedsomloop circulatie massage goed voor mannelijk libido. Bioenergiser blog

 • Colloidaal Zilver Water

  Colloidaal Zilver Water 

  Let op: Zilverwater mag verkocht worden om uitwendig te gebruiken. Over inwendig gebruik mogen wij u geen advies geven.

  Wat is Colloïdaal Zilver Water? 

  Colloïdaal Zilver is een smaakloze, geurloze, niet toxische, pure, natuurlijke substantie van puur gedestilleerd water met submicroscopische (colloïdale) zilveren (mineraal) deeltjes, geladen met een micro lading. De grootte van de moleculen varieert van 0.01 tot ongeveer 0.001 micron in diameter (bv. totale aantallen zo klein als 200 atomen van zilver). De deeltjes zinken niet maar zweven vanwege de elektrische lading. Zilver en alle andere mineralen worden verkregen in de voeding die wij eten en de drank die wij drinken. Colloïdaal Zilver komt in kleine hoeveelheden voor in natuurlijk bronwater.

  De gebruikte concentraties liggen tussen 2 en 50 PPM (PPM geeft de hoeveelheid zilverdeeltjes in het water aan). Het is een multifunctionele substantie en verhoogt de weerstand van het organisme en geeft vaak wonderbaarlijke hulp bij het behouden van de gezondheid bij mensen, veedieren, huisdieren en zelfs planten. Colloïdaal zilver is niet alleen werkzaam is tegen bacteriën, maar ook tegen virussen, gisten, schimmels en amoeben. bij deppen of sprayen gebruik geen metalen. 

  Voor de mens is 20 PPM het meest zuivere en beste oplossing. 50 PPM werkt dus niet beter voor de mens dan de meest zuivere 20 PPM. 50PPM wordt meestal gebruik voor veredelen van zaden. 

  Colloïdaal zilver wordt veel gebruikt voor a.o: Ontstekingen uitwendig, candida en andere schimmels, verkoudheid en andere vervelende kwalen.

  U kunt ook zilverwater toe te voegen aan water in een jerrycan om het water lang te bewaren, zilver zorgt voor lang drinkbaar houden van het water. Kijk ook naar onze MC 1T Micropur zilver tabs oplossing op GasMaks.nl

  Wilt u veel water voor langere tijd goedhouden om te kunnen drinken, voeg ons zilverwater toe.

  Lees meer over zilverwater op: zilverwater.eu

 • Detox Pads

  Detox Pads ontgiftingspleisters

  U kunt nu ontgiften dankzij Japanse wijsheden en producten uit de natuur. Iedereen kan nu zijn lichaam 's nachts makkelijk ontgiften tijdens de nachtrust. Met deze helende detox pleisters ontgift u zonder dat u er veel tijd aan kwijt bent. 

  Nu kunt u het lichaam snel, gemakkelijk en diepgaand reinigen, en is ook nog heel goed betaalbaar. Bovendien kunt u de Japanse Detox Pads gebruiken als aanvulling van voetreflexologie, sap kuur, drainage, ontslakken of andere detox mogelijkheden.

  Ook voor afvallen en speciale afvalkuren zijn de detox pleisters een super aanvulling. De snelheid waarmee het lichaam het vet afbreekt tijdens het afvallen of diëten wordt onder andere bepaald door het tempo waarmee uw lichaam de gifstoffen kan verwijderen. Met het gebruik van de Detox ontgiftiging-pleisters wordt dit proces versneld en vergemakkelijkt. U zult merken dat u meer energie heeft tijdens het afvallen wanneer u tegelijkertijd de Detox pleisters gebruikt. 

 • Hydrogen Water

  Hydrogen Water 

  Waterstofwater Hydrogen Water is de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral in wellness- en gezondheidsgemeenschappen. Er zijn verschillende redenen waarom waterstofwater populair is geworden:

  Potentiële gezondheidsvoordelen: Hoewel het wetenschappelijk bewijs nog niet definitief is, zijn er vele studies die aangeven dat waterstofwater verschillende gezondheidsvoordelen geeft, zoals het fungeren als een krachtige antioxidant, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van sportprestaties, voorkomen van melkzuur en sneller herstel.

  Toegankelijkheid: Waterstofwater is nu gemakkelijker verkrijgbaar dan voorheen, maar pas op voor goedkope apparaten, deze kunnen averechts werken. Mensen kunnen waterstofwater kopen in flessen of waterstofwatergeneratoren aanschaffen om het thuis dagelijk thuis te gebruiken.

  Wellness-trend: Er is een groeiende interesse in wellness en gezondheidsbevordering, en waterstofwater past goed als aanvulling op een gezonde levensstijl.

  Wij leveren geen goedkope apparaten, maar alleen top kwaliteit. Goedkope waterstof apparaten kunnen schadelijk zijn, wij verkopen de apparaten van de grootste fabriek wereldwijd. Deze maken gebruik hoge kwaliteit onderdelen, zoals de gapattennteerde platina platen voor het waterstof proces. Deze fabriek heeft ook honderden onderzoeken gedaan naar resonant water en hydrogen water met bewezen resulaten. 

  Waterkwaliteit: Zorg ervoor dat je water van goede kwaliteit gebruikt bij het produceren van waterstofwater. Gebruik bij voorkeur gezuiverd of gedestilleerd water om verontreinigingen te minimaliseren. 

 • Resonant Water
  Resonant Water
  Wij willen balans in ons leven, zoek jij die balans ook? Dat is waar onze gefilterde en 7,8 Hz Resonant water(stof) bij gaat hepen. 
  Intelligente 7,8 Hz Schumann resonantie en hydrogen waterstof in 1 fles, ja dat is er nu. Wij werken met gepatenteerde watergenerator en Quantum Schumann Wave Moleculaire resonantie Wateractivator en maakt het nu mogelijk gezonden helend water bij de mens te krijgen. De laagfrequente 7,8 hz kan zelfs 2 jaar in het water blijven zonder verstoord te worden.  
  Waarom is de Schumann Resonantie zo belangrijk?
  Schumann vond dat de Schumann Resonantie identiek was met onze alfagolven; ofwel hersengolven. De frequentie van ons brein dat verantwoordelijk is voor onze creativiteit, prestatie, stress, angst en immuunsysteem heeft zich afgestemd op de frequentie van de aarde. 
  In Nederland is er geen medisch onderzoek gedaan naar Resonant Water. Maar probeer het gewoon als u bekent bent met Schumann Resonantie, en laat u verrassen.

 • Waterfilter

  Waarom hebben we in Nederland een waterfilter nodig?

  Alkaline water, basisch water, zuiver water, gefilterd water verstandig?

  Nederlandse waterleidingbedrijf kunnen gemiddeld 80% van de vervuiling uit het water filteren. Daarmee doen we het in Nederland erg goed in vergelijking met andere landen

  Met de Aqualine systemen zijn we in staat om gemiddeld 99,9% van de vervuiling eruit te halen zoals chemicaliën, zware metalen, chloor, fluor, pesticiden, hormoon- en medicijnresten.

  Zijn de Aqualine producten BPA en Ftalaat vrij?
  Alle Aqualine producten en De Waterman zijn gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen zoals BPA (Bisphenol A) en ftalaat.

 • Essentiele Suikers

  Essentiële Suikers / Glyconutriënt / Glyconutriënts /Glyconutriënten

  Wat zijn essentiële suikers, wat is Glyconutriënt? Lees hier alles over deze gezonde suikers

  Gezonde suikers bestaan weldegelijk

  Als we in de volksmond spreken over suiker, dan bedoelen we meestal de kristalsuiker (sucrose) of de glucose als suiker die we in overmaat consumeren. Niet echt gezond zoals we weten. Nu is alle suiker onterecht in de verdachte hoek terecht gekomen. Toch heeft ons lichaam grote behoefte aan (goede) suikers. Eigenlijk voor een goede gezondheid kun je niet zonder deze voedingsstoffen. 

  Wat is Glyconutriënt?

  Glyconutriënten is een andere benaming voor de 8 essentiële suikers. Deze glyconutriënten hebben wij nodig in onze voeding om ons lichaam te voorzien van alle essentiële suikers. Onze cellen communiceren namelijk met elkaar door middel van zogenaamde ‘antennes’ op het celoppervlak, dit kan alleen met deze essentiele suikers. Zodra deze cellen volledig voorzien zijn van alle glyconutriënten vind er weer goede communicatie plaats.

  De Essentiele Suikers zijn: 

  1. Mannose | 2. Glucose | 3. Galactose | 4. Xylose | 5. Fucose | 6. N-acetyl glucosamine | 7. N-Acetyl galactosamine | 8. N-acetyl neuraminezuur 

  Glyconutrient of glyconutrienten in het kort:

  Met een balans van essentiële suikers is het lichaam zelf weer in staat om het immuunsysteem volledig zijn werk te laten doen. En dat is indringers onschadelijk maken. Dat is precies wat we zien bij mensen die glyconutriënten weer tot zich nemen, de mensen krijgen weer hun kwaliteit van leven terug. 

  Glycobiologie:

  De glycobiologie is een wetenschappelijke doorbraak op het gebied van gezondheid. Wetenschappers geloven dat meer dan 70% van uw immuunsysteem zich in uw spijsverteringstelsel bevindt. Des te belangrijker is het om er goed voor te zorgen. Cellen van het immuunsysteem hebben als taak vast te stellen of andere cellen gezond zijn, of ze moeten worden hersteld of dat ze moeten worden vernietigd. Als suikers in de immuuncelglycoproteïnen ontbreken, kan het immuunsysteem niet correct functioneren.

  Dankzij deze glycobiologie zijn we er achter wat we missen. Deze 8 essentiële suiker glyconutriënten kunnen we door glycobiologie zelf weer gemakkelijk toe voegen aan onze voeding. Dit is een noodzaak voor een gezond leven, want in de afgelopen 50 jaar heeft de industrie ons eten kapot gemaakt en daardoor mist ons eten de essentiële onderdelen. (Dit komt d.m.v. te vroeg oogsten, massaproductie, pesticiden en genetisch manipuleren van de zaden.)

  Essentiele suiker voedingsupplement bestellen? Glyconutrient bestellen?

  Op het moment dat een persoon glyconutrienten weer toe gaat voegen aan het dieet zien we verschillende dingen gebeuren. De persoon in kwestie krijgt meer energie en het immuunsysteem gaat weer doen waar het oorspronkelijk voor gemaakt was om te doen. Een hoop indringers aanpakken! Vanwege de aanwezigheid van deze glyconutrienten gebeurd er van alles in het lichaam. Veel mensen krijgen hun kwaliteit van leven terug. 

  Onze glyconutriënten zijn volledig biologisch, veilig en 100% plantaardig zijn. Wij verkopen deze 8 essentiële suikers in de vorm van Ambrotose en GlycoNatura voedingssupplement. Deze plantaardig supplement, dat betekent zonder enige vorm van synthetische toevoegingen zoals bij vele vitamine preparaten het geval is. Ook glyconutriënt wordt vaak nagemaakt in deze vorm, maar werkt niet.

 • Magnetische Warmte

  Een automatische nek en rug warmer zonder stromverbruik en kabels? Kijk onze mangetische toermalijn wamte braces op Detoxen.eu

  De warmers helpen tegen spanning, gewrichtsproblemen, ontsteking of spierpijn van de rug en nek. Deze magnetische verwarmer, warmt zichzelf op in maximaal 20 minuten en heeft een verstelbare klittenbandfunctie, waardoor het model geschikt is voor alle mensen. Door de nekspieren en onderug op te warmen wordt de pijn continu bestreden en de bloedsomloop gestimuleerd. Koop de zelfopwarmende Magneische wante brace om er zeker van te zijn dat jouw ne en of rugk de aandacht krijgt die hij verdient. 

  •           Helpt tegen spanning, gewrichtsproblemen, ontsteking of spierpijn van de nek en rug

  •           Pijn wordt continu bestreden en bloedsomloop wordt gestimuleerd

  •           Verstelbare klittenbandfunctie en daardoor geschikt voor alle nek types

  •           Geniet van een heerlijk, verwarmde nek of rug en buik.

 • Massage

  Massage producten van de beste merken. 

  Detoxen.eu levert alleen massage producten en massage apparaten van de beste merken. Wij gaan alleen voor kwaliteitsproducten, zodat u als consument er jaren lang plezier van heeft en de massage apparaten ook daadwerkelijk doen wat ze behoren te doen.

  Kijk hier onder naar onze Homedic rug shihatsu en voetmassagermachine en natuurlijk naar onze hoge kwaliteit chimachines.

  Nieuw in ons assortiment zijn de inklapbare massagetafels, wij zijn met deze hoge kwaliteit massagebanken veruit de goedkoopste in Nederland. 

   

 • Kristallen Bol

  in een mooie rode verpakkingsdoos in een mooie rode verpakkingsdoos Onze Tachyon kristallen bol is een echte neutralizer die energie en stemmingen meer in balans kan brengen.

  Tachyon energie is een basisenergie die aan de oorsprong staat van alle andere energieën die de schepping in zich draagt. Deze energie kom je in diverse vormen tegen, zoals piramides en bollen.

  Tachyon bollen worden vaak gebruikt om de energie in ruimtes te neutraliseren en beschermt tegen straling/elektrosmog. Je kunt de bol goed op je bureau plaatsen.
  Ben je herstellende van een operatie, zeer vermoeid, kom je uit een burn out? Ook dan kun je baat hebben bij Tachyon energie. Je kunt ook mediteren met de bol, en de slaap zal ook beter zijn met een kristallen bol in je huis. 

  De helder kristallen tachyon bol is van kwarts (bergkristal) heeft een doorsnede van 10/15/20/30 cm en wordt geleverd met een houten draagvoet, in een mooie cadeau doos.


  Kristallen zijn al duizenden jaren oud. Het zijn stenen met bijzondere vormen en iedere steen is uniek. Kristallen worden onder andere opgeladen door licht echter is dit deel niet van toepassing voor deze mens gemaakte kristallen. De regenboogkleuren vallen in deze reflectie en brengen goede energie, vrolijkheid en liefde met zich mee. 

  Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.


  Bergkristal is wit tot kleurloos, doorzichtig en heeft een glasachtige glans. Deze steen behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie.


  Voor het vervaardigen van kristallen bollen wordt bergkristal gesmolten tot een massa, hier wordt sillicum aan toegevoegd om het een helder en transparant te worden.

  In de moderne natuurwetenschap wordt Tachyonenergie gezien als een energievorm die overal in het universum voorhanden is, die ons omgeeft, die sneller is als het licht en die men ook wel kenmerkt als nulpuntenergie of vrije energie.


  Geschriedenis:

  De kristallen bol wordt al eeuwenlang gebruikt bij waarzeggerij en helderziendheid. Het kristalkijken wordt geacht enig inzicht te bieden in heden, verleden of toekomst van de onderzochte persoon of gebeurtenis. De herkomst van het gebruik van een kristallen bol in de waarzeggerij is niet duidelijk. Het gebruik gaat ver terug: op een schilderij van Titiaan uit ca. 1530 is een waarzegster met kristallen bol te zien.

  Uw toekomst binnen handbereik met deze Kristallen bol. Niets spreekt meer tot de verbeelding als de kristallen bol. De vorm en schoonheid roepen bij een ieder associaties op van mystiek en helderziendheid.
  In de middeleeuwen werd het gebruik van de kristallen bol populair, maar de techniek van schouwen in glanzende oppervlakten gaat veel verder terug.

  Vanaf het moment dat de mens zijn eigen reflectie in het water zag, was men gebiologeerd door de weerspiegeling. De weerspiegeling was ongrijpbaar en hypnotiserend, wat al snel als magisch werd bestempeld. De beelden die ontstonden door te focussen op een reflectiepunt werden in verband gebracht met andere werelden waar de tijd geen rol speelde. Men accepteerde de visioenen als boodschappers van kennis en van de toekomst. 

  Onze Feng Shui kristallen bol wordt geleverd in een mooi rood doosje incl. een houten voet voor de bol.

 • LegEx Wandelmachine

  LegEx exercises wandel terwijl u zit, bewegen kan nu zelfs tijdens het lezen zonder enige moeite. 

  LegEx exercises is een gepatenteerd passief trainingsmechanisme waarmee constante beenbewegingen worden gecreëerd. Deze bewegingen voorkomen ontstekingen in de benen, voorkomen spataderen en verminderen zeurende pijnen. De LegEx exercises machine kan altijd en overal gebruikt worden. Het bewegingsapparaat is speciaal ontworpen voor minder mobiele ouderen. 

  Beweging is belangrijk voor het lichaam. Gebrek aan beweging kan zorgen voor overgewicht en bloedsomloop problemen. Hierdoor kunnen ontstekingen ontstaan in de benen, spataderen en zeurende pijnen ontstaan, maar er kunnen ook andere ernstige gezondheidsproblemen ontstaan. LegEx exercises apparaat komt met een oplossing. dit wandel apparaat laat de benen bewegen zonder dat er gesport hoeft te worden. De LegEx exercisesis een apparaat dat tijdens het zitten gebruikt kan worden: beide voeten worden op de bewegingsoppervlakten gezet, zodat de benen vanzelf heen en weer gaan. Met de LegXercise wordt de pijn in de benen verlicht en wordt de bloedcirculatie verbeterd. Dankzij de LegXercise wordt zittend werken, op de bank uitrusten, achter de computer zitten en televisiekijken omgezet in effectieve en gezonde cardiovasculaire training.

  De LegEx werkt eenvoudig: de stekker in het stopcontact steken, voeten op de pedalen zetten, snelheid instellen en de wandelmachine het werk laten doen. Het is eenvoudig door iedereen te gebruiken om de benen te laten bewegen. Van jong tot oud, van valide tot mindervalide. Dankzij een gepatenteerd passief trainingsmechanisme creëert het loopapparaat constante beenbewegingen, waardoor bloed sneller naar het hart wordt getransporteerd, gifstoffen beter worden afgevoerd en het bloed in de spieren sneller wordt ververst. Hierdoor zullen spataderen verminderen en de kans op bloedproppen en ontstekingen in de benen kleiner worden. Zelfs cellulitis wordt op een effectieve wijze bestreden. Daarnaast voorkomt zittend bewegen met deze machine vermoeide voeten en onrustige, pijnlijke benen.

  Specificaties LegEx:

  • Beweging zonder te sporten
  • Kan gebruikt worden tijdens het zitten
  • Pijn in de benen wordt verlicht en bloedcirculatie wordt verbeterd
  • Werkt eenvoudig
  • Spataderen verminderen en de kans op bloedproppen en ontstekingen in de benen wordt kleiner
  • Cellulitis wordt bestreden
  • Voorkomt vermoeide voeten en onrustige benen

  Deze wandel en loopmachine is dé oplossing voor mensen met een zittend beroep die last hebben van spataderen, chronische pijn in de benen, overgewicht, en dergelijke. Dit komt simpelweg vaak door te weinig beweging van uw lichaam. De loopmachine biedt de oplossing door het bewegen voor u te doen. U plaatst de Leg EX onder uw bureau, sluit hem aan, zet uw voeten op de pedalen en stel de snelheid in. De Leg exercises zet zitten om in een cardiovasculaire training die de benen in beweging houdt, waardoor bloedt sneller zal stromen.

  Details:

  • Gepatenteerd passief trainingsmechanisme
  • Werkt op stroom
  • Regelbare snelheid
  • Inclusief handleiding
 • Laminine

  Laminine voor een gezonder leven

  WAT IS LAMININE?
  Laminine ® , een unieke en gepatenteerde formule, en is een vorm van een natuurlijke 'adaptogeen' wat helpt voor een gezond en evenwichtig leven. Laminine herteld het lichaam door zijn natuurlijke staat van homeostase. Laminine is een natuurlijke en synergetische super voedingssupplement en bevat de meeste bekende vitaminen, essentiële eiwitten en belangrijke sporenelementen. Tevens bevat Lamine alle acht van de meest essentiële aminozuren die een lichaam nodig heeft op vitaal en gezond te blijven. Laminine is de meest natuurlijke en meest perfecte voedingssupplement en voedingsaanvulling wat er te krijgen is. De perfecte combinatie van gezonde producten is afkomstig van dier (ei), zeewieren en planten.

  DE OORSPRONG VAN LAMININE
  Laminine werd voor het eerst ontdekt in 1929 door een Canadese arts die op zoek was naar een nieuwe manier van behandelen van kanker bij zijn patiënten. Hij vond dat een uittreksel van een 9 dagen bevrucht kippenei herstellende eigenschappen had in het terug brengen van de gezondheid bij zijn patiënten. Laminine bestaat al meer dan 80 jaar en is in de loop der jaren verbetert tot een optimale samenstelling. Laminine brengt het lichaam weer helemaal in balans. Deze wonderbaarlijke doorbraak begon met de ontdekking van een krachtige, natuurlijk extract uit bevruchte kippeneieren in een kritieke fase van incubatie. Wetenschappers hebben sindsdien ontdekt dat op precies de negende dag van de incubatie, de bevruchte kippeneieren alle noodzakelijke elementen om leven te creëren bevat. Deze dag zijn alle voedingswaarde het hoogst. Op dit precieze moment, is de zeer krachtige weefsel geëxtraheerd. Dit alles zit in Laminine, samen met een mengsel van fyto en mariene eiwitten, de toevoeging van aminozuren. Laminine zet de traditie voort van genezing en het behoud van een evenwichtige leven.

  WAT KAN LAMININE VOOR U DOEN?
  Laminine helpt bij de regenereren van verouderende cellen en voeden ongezonde cellen. Laminine ondersteund de cellen en weerstand, en het lichaam herstelt zich zelf door deze bouwstenen. Het lichaam heeft bij de juiste voeding zijn eigen reparatiemechanisme, en de fysieke mogelijkheid om uw eigen beschadigde cellen te regenereren. Deze reparatie mechanisme is levend en wel toen we jonger waren, maar hapert als we ouder worden. Laminine ontketent deze krachtige reparatiemechanisme in ons allemaal. Het kan fysieke, mentale en emotionele gezondheid brengen naar een nieuw niveau.

  Laminine wordt vervaardigd in de Verenigde Staten in gerenommeerde fabrieken volgende strenge FDA en GMP-richtlijnen.

  * Raadpleeg uw arts voordat u Laminine gebruikt als u last van eiallergieën heeft.

   

  Voor meer Laminine voedingssupplement informatie: www.laminine.nl

  Bekijk onze Laminine video op Youtube kanaal: Laminine Youtube

 • Oorkaarsen

  Traditionele Hopi Oorkaarsen van Biosun 

  De BIOSUN oorkaarsen vinden hun oorsprong in de eeuwenoude cultuur van de Hopi-indianen en andere natuurvolkeren zoals steppe volkeren van Siberië, in Azië en bij de Noord- en Zuid-Amerikaanse Indianen.  Ze werken op puur fysische wijze en geven een weldadige ontspanning. Ze zijn gecertificeerd volgens de Europese wet op medicijnproducten. Ze worden met zorgvuldig handwerk geproduceerd, uitsluitend met regelmatig strenge controle systeem,  en alleen natuurlijk grondstoffen zoals katoen, bijenwas, honingextracten en etherische aroma-essences. De Biosun Hopi Oorkaars heeft een ontwikkelde veiligheidsfilter en garanderen een eenvoudige en veilige gebruik.

  Voel de magie van het vuur en laat uzelf meenemen in een weldadige ontspanning. De BIOSUN oorkaarsen vinden hun oorsprong in de eeuwenoude cultuur van de Hopi-indianen en andere natuurvolkeren zoals steppe volkeren van Siberië, in Azië en bij de Noord- en Zuid-Amerikaanse Indianen.

  Door de samenwerking van BIOSUN oorkaarsen, natuurlijke aroma essences en speciale ontspanningsmuziek ontstaat een wellustige belevinis van ontspanning.

  Wanneer oorkaarsen?
  • Bij oorontsteking, of prop in het oor.
  • Bij alle pijnen van het oor.
  • Doofheid, gehoorzwakte.
  • Bij ontsteking van neus en bijholten
  • Voorhoofdsholteontsteking
  • Activering van stofwisselings-en lymfefuncties in het hoofd
  • Bij oorsuizingen
  • Migraine
  • Neusverkoudheid.
  • Stress

  Kijk voor meer Biosun Oorkaarsen informaite: www.oorkaarsen.eu

  Hoe gebruikt u de oorkaarsen? kijk op : Youtube Biosun Traditional Earcandles

 • Sport en Fitness

  Regelmatig sporten en fitnessen is ook goed voor een gezond leven. Waarom dan niet makkelijk thuis, zodat u regelmatig aan de slag kunt zonder de deur uit te hoeven. U blijft zo wel heel makkelijk fit en vitaal.

  Kijk hier onder onze complete thuis fitness aanbiedingen

  Voor losse fitness en sport producten kunt u onze site www.fitgear.nl bezoeken.

  Hometrainers, crosstrainers, loopbanden, spinningbikes, roeiers, krachtstations en nog veel meer op www.fitgear.nl 

 • Voedingssupplementen

  Belangrijke bouwstoffen en voedingssupplementen kopen? Bij Detoxen.eu bieden wij alleen de meest essentiële vitamine en voedingssupplementen aan die het lichaam nodig heeft. 

  Voedingssupplementen zijn producten in de vorm van pillen, poeders, druppels, capsules of drankjes en bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding. Ze bevatten vitamines, mineralen of bioactieve stoffen, zowel apart, zoals in een vitamine C, B12, of als combinatie, zoals in een multivitaminen. 

  Deze synthetische of geïsoleerde vitamines, mineralen of bioactieve stoffen hebben dezelfde werking als de vitamines en mineralen die van natuur in eten en drinken zitten. Wel neemt het lichaam de voedingsstoffen in pillen en supplementen gemakkelijker op dan de voedingsstoffen in eten. Ook heeft Detoxen.eu naturulijke vitamine en supplementen, zoals AOV vitamaine C en Glyconatura essentiele suikers.

  Naast de belangrijke vitamine B12 en hoge kwaliteit vitamine C hebben wij ook de gepatenteerde Laminie en essentiële suikers die het lichaam tegenwoordig mist en hard nodig heeft.  

 • Yoga

  Yoga mat of Yoga Wheel kopen? Detoxen.eu heeft vele soorten Yoga matten en de nieuwste rage de Yoga Wheel

  Een goede yogamat is essentieel voor rustgevende yoga oefeningen. We leveren yogamatten voor ieder z'n wens, kleur, maat en dikte.

  Met de Yoga Wiel kunt u stratchen en rekken voor en tijdens uw Yoga oefeningen. 

 • Aroma Douchekop

  Aroma Douchekop van Inno Essentials

  Aroma Douche kan gebruikt worden als normale douche, nevel douche en nevel met Aroma verneveling. 3 standen voor elk keer een ander douchemoment. 4 verschillende aromatabletten zijn verkrijgbaar in deze webshop of bij een drogisterij. Diameter douchekop:16 cm.Hoogwaardige chroomlaag, antikalksysteem. Het werkt effectief, zelfs bij lage druk. Deze Aroma Douche heeft een zeer laag verbruik van 5,5 liter per minuut bij 2 bar.

 • Resonantie Water

  Wat is Resonantie?

  Schumann resonantie is de natuurlijke trilling die de aarde heeft. Door je hier weer gemakkelijk op af te stemmen met resonant water, komt jouw lichaam ook weer in een natuurlijke trilling. 

  Waarom is de Schumann Resonantie zo belangrijk?

  Schumann vond dat de Schumann Resonantie identiek was met onze alfagolven, of ook wel hersengolven. De frequentie van ons brein dat verantwoordelijk is voor onze creativiteit, prestatie, stress, angst en immuunsysteem heeft zich afgestemd op de frequentie van de aarde, deze is 7,8 Hertz. 

Actieve filters