Celzouten

Wat zijn dr schussler celzouten? 

Adler Pharma celzouten naar de originele receptuur van Dr. Schüssler. Celzouten van Schüssler zijn lichaamseigen mineralen die normaal bij iedereen aanwezig zijn in het lichaam. Deze celzouten zijn essentieel voor de goede werking van o.a. de stofwisseling, cel comunnicatie en de goede werking van het hele lichaam. Dr. W. Schüssler (1821-1898) heeft in theorie en praktijk de eerste 12 belangrijke celzouten en hun essentiële functies voor het lichaam ontdekt.De toepassing van deze minerale celzouten is heel effectief en overzichtelijk. U kunt zelfstandig de algemene conditie en vitaliteit versterken door aan te vullen wat u mist. Celzouten zijn mineralen en kunnen naast reguliere of alternatieve medicatie worden toegepast. Celzouten ondersteunen de werking van het hele lichaam.

Celzouten glutenvrij en zonder magnesiumstearaat

Er zijn producenten van schussler celzouten die tarwezetmeel gebruiken, maar Adler Pharma gebruikt aardappelzetmeel, wat glutenovergevoelige gebruikers ten goede komt. 

Ook wordt er wel gebruik gemaakt van magnesiumstearaat als bindmiddel, maar wat de celzouten betreft heeft magnesiumstearaat als bindmiddel het nadeel dat het water aan zich bindt. Water is nu juist het medium dat nodig is voor de verdeling van de ionen in de celzouttabletten. Adler Pharma gebruikt Calciumbehenaat.

De celzouttabletten van Adler Pharma zijn Energetisch van een hoogwaardige kwaliteit.

Celzouten van Dr. Schlüssler zal uw leven weer meer balans en kracht geven.

Dr. Schlussler zouten, celzouten, schüsslerzouten, mineraalzouten

Actieve filters