Chi Machine DS-087 Swing Exerciser
search
  • Chi Machine DS-087 Swing Exerciser
  • Chi Machine DS-087 Swing Exerciser

Chi Machine DS-087 Swing Exerciser

€ 189,95
Inclusief belasting

Chi Vitalizer DS-087 Swing Exerciser Multispeed

Betaalbare en gezonde Chi Machine. Het verhoogt de algehele vitaliteit en Chi-levensstroom, het is een uniek gevoel. Altijd rugpijn? Probeer echt onze chi machines. 

Garantie: 2 jaar standaard
Aantal
Laatste items in voorraad

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Chi Vitalizer DS-087 Swing Exerciser Multispeed

Oxygen Health Chi Machine

Voedt uzelf met nieuwe energie, in slechts 20 minuten per dag, zonder enige inspanning.

Deze manier van Qi (chi) bewegen stimuleert een optimale opname van zuurstof in het lichaam, het zenuwstelsel en de bronchiën worden verwijd door het schommelen van het lichaam (zoals de beweging van een goudvis).

’s Werelds meest relaxte fitnessoefening biedt jouw lichaam de meest ultieme ontspanning, gebaseerd op eeuwenoude Chinese medische wetenschap... 

De Chi-machine beweegt het hele lichaam, maar het belangrijkste is dat het een van de grootste spiergroepen in het lichaam beweegt, de benen. Het verhoogt ook uw vitaliteit en Chi-stroom, door je onderlichaam te bewegen en masseren. De zuurstof in het lichaam verhoogt, u ontspant gespannen spieren in de benen en rug en zorgt voor een gevoel van welzijn en een toename van de kracht. Passieve bewegingsoefening, dit apparaat is een geweldige aanvulling op elke dagelijkse oefeningsroutine, ook vooral voor personen met beperkte mobiliteit. 

De Chi Shaker biedt vele functies, maar blijft zeer betaalbaar. Met variabele snelheidsinstellingen en een automatische uitschakel timer, instelbaar tot 15 minuten. Licht en draagbaar, met zachte PVC-enkelsteunen, voor comfort tijdens gebruik en een gemakkelijk schoon te maken oppervlak. Microprocessor-gebaseerde besturing.

Specificaties: 

5 snelheden

15 minuten timer

Inclusief Engelse korte instructies

”Chi” is het Chinese woord voor “Levensenergie”, de kracht die onder meer uw lichaam zich laat herstellen van ziektes en kwalen. een Chi apparaat is gebaseerd op ”Tai-Chi”, een oude Chinese techniek om de geestelijke en lichamelijke energie te verhogen met eenvoudige stress verminderende oefeningen. Hij beweegt uw benen ritmisch heen en weer en brengt zo uw Chi-meridianen (energiebanen) in uw lichaam weer terug in evenwicht.

Wilt u meer "levens" Chi?

De meeste mensen hebben een tekort aan voldoende zuurstof in het lichaam. De vele gezondheidsklachten die de dag van vandaag voorkomen hebben niet alleen te maken met stress, slechte of onevenwichtige voeding en te weinig beweging maar als tussenstappen is een slechte ademhaling, te weinig zuurstof ook oorzaak voor onvoldoende doorbloeding, slechte verbranding, verslechtering van het immuunsysteem en degeneratie van het zenuwstelsel. Goed en evenwichtig eten, voldoende ontspanning en beweging, een goede lichaamshouding zijn belangrijke ingrediënten. De laatste 3: ontspanning, houding en beweging krijgt u mee door behulp van een uniek massagetoestel: de chi machine.

Wat doet de chi machine?


De chi machine maakt een heen en weer beweging waardoor niet alleen de voeten en de benen, maar de ganse wervelkolom in een golfbeweging wordt meegenomen. Zelfs het hoofd gaat helemaal mee in de beweging, als u voldoende aan het loslaten kunt overgeven.

Deze golfbeweging zorgt voor een soepel wervelkolom, de wervels worden zachtjes losgemaakt, er is een betere doorbloeding, dat voelt u vooral op het moment dat de chi massager stopt na 15 minuten. Een algehele ontspanning is dan voelbaar in het ganse lichaam... Het bijzondere van de chi machine zit hem in de passieve aerobic waardoor het zuurstofgehalte in het bloed verhoogt. Zonder dat u daarvoor moet sporten of oefeningen moet doen. Door meer zuurstof in het lichaam is er betere ontgifting en wordt het immuunsysteem versterkt. Een goede, ontspannende en relaxte manier om preventief of genezend aan onze gezondheid te werken.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.