Ambrotose

Ambrotose Complex voedingssupplement 

Wat is Ambrotose-complex?

Mannatech’s Ambrotose-complex is een origineel mengsel van plantaardige polysacchariden en hars die een ware revolutie hebben ontketend in de supplementenindustrie. 

Beschermt u het systeem dat u beschermt?

Het probleem van moderne voeding en onze welzijn wordt een steeds groter probleem. De meesten onder ons weten dat goede voeding, rust en beweging ons helpen zo lang mogelijk gezond te blijven. Maar wanneer we dagelijks veel stress hebben en we door gebrek aan tijd de foute voedingskeuzes maken, is het niet vreemd dat we tekort komen in onze voeding! Uw immuunsysteem is met name ontvankelijk voor slechte voedingskeuzes.

Wetenschappers geloven dat meer dan 70% van uw immuunsysteem zich in uw spijsverteringstelsel bevindt. Des te belangrijker is het om er goed voor te zorgen.

Cellen van het immuunsysteem hebben als taak vast te stellen of andere cellen gezond zijn, of ze moeten worden hersteld of dat ze moeten worden vernietigd. Als suikers in de immuuncelglycoproteïnen ontbreken, kan het immuunsysteem niet correct functioneren.

In gepubliceerd onderzoek van de European Journal of Clinical Nutrition (2011) werd vastgesteld:

"voor de eerste keer heeft de wetenschap aangetoond dat het innemen van plantpolysaccharides (Ambrotose) aanzienlijke wijzigingen in glycoproteïnenstructuren op het celoppervlak kan bewerkstelligen zonder bijwerkingen."

Hoe kunnen we het te kort aan essentiële suikers aanvullen?

Om het voedingsgat in ons moderne dieet te vullen en ons immuunsysteem te bevorderen, hebben wetenschappers van Mannatech in 1996 een revolutionaire formule gecreeerd: Het Ambrotose complex, een van de eerste voedingssupplementen op basis van plantaardige polysacchariden. Sommige planten (zoals aloë vera) zijn bronnen van deze polysacchariden, maar deze worden niet door ons geconsumeerd. Mannatech’s Ambrotose-complex oogst uit duizenden jaren van traditionele wijsheid en de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de gezondheidsondersteunende componenten van deze plantaardige voedingsstoffen te verenigen.

Mannatech Ambrotose is: Plantaardig en natuurlijk, Geavanceerde technologie (maar liefs 40 patenten), Glutenvrij,  Veganistisch, Geproduceerd volgens gevestigde GMP’s (Good Manufacturing Practices)

Ervaring Ambrotose? Ambrotose bijwerking? Ambrotose kopen? Ambrotose zelf verkopen? 

Heeft u nog vragen over Ambrotose, lees alles over Ambrotose voedingssupplement: www.ambrotose.eu

Aloë Vera essentiële suikers voedingssupplementen glyconutrient

Actieve filters