Resonant Water

Resonant Water

Hoe werkt het?

Bill Bengston, PhD, ontwikkelde de RIC-methode (Rapid Image Cycling) en deed de afgelopen 35 jaar onderzoek naar heling. Hoewel veel mensen zijn geheeld met behulp van RIC, wilde Bill meer weten en hij voorzag dat het aanbieden van gezondheid en heling aan één persoon tegelijk niet geschikt is voor het grote aanta...

Resonant Water

Hoe werkt het?

Bill Bengston, PhD, ontwikkelde de RIC-methode (Rapid Image Cycling) en deed de afgelopen 35 jaar onderzoek naar heling. Hoewel veel mensen zijn geheeld met behulp van RIC, wilde Bill meer weten en hij voorzag dat het aanbieden van gezondheid en heling aan één persoon tegelijk niet geschikt is voor het grote aantal mensen dat heling nodig heeft. Zijn onderzoek heeft aangetoond dat heling kan worden opgeslagen in water. De vraag was hoe je dat water met die helende informatie vervolgens kunt opschalen.

Bill Bengston is al een tijdje op zoek naar verschillende manieren waarop genezing kan worden 'opgeslagen' en dus meer "schaalbaar" worden gemaakt dan meer traditionele een-op-een therapieën. Onderzoek tot nu toe omvatte experimenten met het gebruik van helende intentie geavanceerde EM-apparatuur in een afgeschermde kooi van Faraday. Deze hebben heel veel opgeleverd veelbelovende resultaten. lees meer van zijn onderzoeken op bengstonresearch.com

We zien en ervaren de resultaten, maar het theoretische model is nog steeds ongrijpbaar. Een fenomeen wordt als wetenschappelijk 'afwijkend' beschouwd als het niet past in de gangbare opvatting van hoe de wereld gedacht wordt te werken. Dat betekent niet dat het fenomeen niet echt is; het betekent alleen dat we het nog niet volledig kunnen uitleggen.

Communicatie, binnen en tussen cellen en het hele lichaam, is fundamenteel voor onze gezondheid. We vermoeden dat ons lichaam soms specifieke informatie nodig heeft om zich weer aan te passen en de juiste balans te bereiken en dat resonant water deze informatie biedt, Cellen resoneren met de specifieke resonanties in het water die ze nodig hebben en passen zich vervolgens aan. Onderzoek wijst uit dat cellen die dat nodig hebben, zullen reageren op heling die is opgeslagen in stoffen als water of katoen. Gezonde cellen die geen genezingsbehoefte hebben, vertonen geen afwijkende transcriptieveranderingen wanneer ze worden blootgesteld.

Wat is Resonantie?

Alles in het het universum heeft een bepaalde resonantie trillingsniveau. Tussen het aardoppervlak en de bovenste laag van de atmosfeer is ook continue een hertz trilling aanwezig. Deze trilling van het elektromagnetisch veld wordt de Schumann resonantie genoemd.

Oude volkeren kenden deze verbinding met de energie van de aarde al. Niet alleen om gezond en vitaal te blijven, maar ook om ons zelf herstellend vermogen te vergroten. De voornaamste en basisfrequentie van de Schumann resonantie bedraagt 7,83 Hz. Mens, plant en dier stemmen zich af op de Schumann frequentie. Het elektromagnetisch veld van iedere levende cel wordt hierdoor beïnvloed.

De frequentie veranderd!

Wetenschappers zijn van mening dat deze waarde van 7,83 Hz heel lang constant gebleven maar de laatste jaren flink aan het veranderen is. Hierdoor verandert ook ons eigen trilling en energie niveau. Wij als mens en dier merken en voelen dit. Het aanpassen aan deze nieuwe frequentie geeft nieuwe mogelijkheden en is evolutie.

De meest recente metingen van de Schumann resonantie geven aan dat de frequentie al piekt naar 40 Hz. Dat betekend dat de frequentie van de aarde nu 6 keer zo hoog is als de oorspronkelijk frequentie van 7,83 Hz.

Wie en wat is Bengston?

De Bengston Energy Healing Method® is een innovatieve genezingstechniek waarvan is aangetoond dat deze effectief is bij een breed scala aan aandoeningen.

Dr. Bill Bengston doet al tientallen jaren onderzoek naar deze vorm van therapie en heeft de effectiviteit van zijn techniek bewezen in gecontroleerde dierstudies die zijn uitgevoerd in verschillende biologische en medische laboratoria van universiteiten.

Zijn genezingsonderzoek heeft geleid tot de eerste succesvolle volledige genezingen. 

Resonant Water is ontwikkeld aan de hand van de vele resonantie studies van Bengston. Door dit water zijn meer mensen te helpen en bereiken met zijn energetische resonantie.

Door vele apparaten zoals wifi en 4g /5g is de hertz die wij nodig hebben behoorlijk verstoord. Zorg er voor dat uw frequentie laag blijft voor een evenwichtig leven in deze moderne tijd

7.83 Hz Schumann resonantie onderzoeken en Bengston resonant onderzoek kunt u alles lezen over uw frequentie en trillingsniveau. 

Disclaimer:

Hoewel de Bengston Energy Healing Method® veelbelovende fysieke en mentale voordelen voor mensen lijkt te hebben, moet het nog volledig onderzocht worden door de westerse academische, medische en psychologische gemeenschappen voor menselijke toepassing. De Bengston Energy Healing Method® is GEEN vervanging voor medische of psychologische behandeling door geschikte professionals en zou worden beschouwd als "alternatief" of "complementair". Dr. Bengston en verkoop site Detoxen.eu raadt individuen sterk aan om waar nodig professioneel medisch advies in te winnen alvorens gezondheidsbeslissingen te nemen.

Meer

Resonant Water Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items