Resonantie Water

Wat is Resonantie?

De Duitse natuurkundige Professor W.O. Schumann van de Technische Universiteit van München voorspelde in 1952 dat er elektromagnetische staande golven in de atmosfeer zijn, gevormd in de holle laag tussen het oppervlak van de aarde en de ionosfeer. Dit kwam tot stand doordat Schumann zijn studenten onderwees over de fysica van elektriciteit. Tijdens een les over condensatoren vroeg hij hen om de frequentie te berekenen tussen de binnenste en buitenste bal, dus de aarde en de  ionosfeer. Ze kwamen uit op een getal van 10Hz.

De Schumann resonantie wisselt van frequentie, maar de basisfrequentie is 7.83 Hertz. Dat betekent dat de golven met een snelheid van bijna 8 keer per seconde rond de aarde reizen. De aarde heeft dus ook een elektromagnetisch energieveld. Dit veld is een basisvoorwaarde voor al het leven op aarde.

Dit werd bevestigd toen metingen van Schumann en König resonanties aantoonden en uitkwamen bij een van de belangrijkste frequenties n.l. van 7,83 Hz. In de jaren daarna hebben verschillende onderzoekers de “Schumann Resonantie” wereldwijd onderzocht en een aantal eigenschappen en kenmerken zijn inmiddels vastgesteld.

Wij leven als mens dus in het energieveld van de aarde met ons eigen energieveld om ons heen. Afstemming op dit veld, dat betekent het synchroniseren van onze hersen- en hartgolven met de frequentie van de aarde, brengt onder andere het zenuwstelsel en de hartspier tot rust, het activeert je zelf genezend vermogen waardoor genezing kan plaatsvinden, het brengt onze linker- en rechterhersenhelft in balans en het beschermt je tegen schadelijke frequenties, zoals straling. Je raakt meer verbonden met jezelf, je lichaam, met anderen, de natuur, de aarde. Daarnaast raak je door het synchroniseren met de Schumann resonantie niet alleen meer met de aarde verbonden, maar ook met het collectief bewustzijn en het hele universum. De hartslag van de aarde is onze motor, onze levensenergie.

-

Tien gezondheid voordelen die men onderzoekt. 

  1. Verbeteren van de metabole cyclus van het menselijk lichaam
  2. Verminderen bloed viscositeit
  3. Helpt het lichaam de natuurlijke ontgiftingsproces, ondersteunen een gezonde darmflora
  4. Helpt het lichaam in balanceren PH-niveaus
  5. Versterking de detoxificatie functie van het menselijk lichaam
  6. Het zuurstofgehalte van cellen
  7. De immuniteit van het menselijk lichaam
  8. Ondersteunt krachtige antioxidant effect
  9. Bevordert jeugdige huid door assisteren natuurlijke huid hydratatie en collageen productie
  10. Helpt in neutraliseren vrije radicalen

On product Bengs water heeft bewezen te werken,lees hier het onderzoek. Bengs Onderzoek

Actieve filters