Laminine

Laminine werkt ondersteunend voor de hersenfunctie

Waarom heeft het lichaam en de geest van een kind ontwikkelt zich zo snel?
Waarom kan een jong persoon in een zeer korte tijd om zoveel mogelijk energie te tanken?
Waarom kan een jongere zo snel talen en computer kennis te leren?

Het antwoord ligt in een verbinding die de ontwikkeling van het embryo en fibroblast (celgroei) groeifactor FGF verzorgt. Het is rijkelijk aanwezig in de menselijke placenta in de baarmoeder, maar neemt af na verloop van tijd en verdwijnt later. Ons lichaam zelf produceert vrijwel geen FGF en daarom is het zo mooi dat het nu in dit supplement beschikbaar is. LAMININE® is op dit moment het enige product met dit potentieel dat in de wereld bekend is.

Onderzoek schrijft FGF een potentieel voor verbetering toe met betrekking tot de neuronale functie in de hersenen en een verhoging van het gehalte van aminozuren en peptiden in menselijke cellen en het zou ook het potentieel hebben om de verouderde cellen in de oorspronkelijke toestand te schakelen. In de volksmond is het dat de stamcellen altijd daarheen gaan waar ze nodig zijn, volgens de ‘auto-piloot’ functie. Ze verbinden zich met en herstellen de beschadigde celstructuren. Zo activeert FGF het zelfgenezend vermogen.

Laminine is een unieke gepatenteerde formule die het lichaam voorziet van alle essentiële eiwitten en aminozuren, die het lichaam nodig heeft. Bovendien verschaft de noodzakelijke transportmechanismen voor voedingsstoffen die ze ook waar ze het meest nodig zijn.

Laminine is puur natuur en vormt een perfecte combinatie met de voeding.

Laminine veroorzaakt celregeneratie van oudere cellen en bepaalt de status van een gezonde zelfregulering. Je lichaam heeft een reparatie-mechanisme dat elke fysiek beschadigde cel kan vernieuwen. Hoe ouder we worden hoe langzamer dit mechanisme werkt.

In laminine zijn collageen gerelateerde glycoproteïnen aanwezig zijn en geen laminaat. Het menselijk lichaam begint en eindigt in de hersenen. In een perfecte wereld van voeding en een gezond milieu, van buiten de hersenen optimale stimulatie krijgen door de gezonde voeding en gezonde omgeving en de geestelijke en lichamelijke functies uitvoeren.

Dit is in de praktijk van verontreiniging in de voeding, de bodem, de lucht en het water niet mogelijk. We kunnen ook niet ontkennen dat immense stress schade berokkent aan onze hersenen en ons beïnvloedt.

Dit uit zich bijvoorbeeld in depressie, vermoeidheid, geheugenverlies en een verscheidenheid van kwalen tot ernstige aandoeningen van het lichaam, geest en ziel. Laminine gaat veel verder dan de wetenschap van voedingssupplementen, door de kalibratie en herprogrammering van alle cellen en dus het hele lichaam.
Laminine werd beoordeeld door de FDA (Food & Drug Administration) in de USA en in Duitsland werd Laminine® beoordeeld door Landesuntersuchungsamt in Mainz. Het is door beide absoluut veilig bevonden.


Trefwoorden:

- geheugen

- hersenactiviteit

- stemming

- alzheimer

- hersenfunctie

Adviesdosering: Tenzij anders voorgeschreven, dagelijks 1-2 maal 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Inhoud: 30 capsules

Let op:

- zonder overleg met een deskundige de aanbevolen dosering niet overschrijden;

- invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige;

- koel en droog bewaren;

- buiten bereik van kleine kinderen houden

Ingrediënten:

Per capsule:

OPT9 Proprietary Blend (620 mg) (extract van bevruchte eieren, maritiem eiwit, plantaardige eiwitten)

Hulpstoffen: plantaardige gelatine, silicon dioxide, Magnesium stearaat 

Laminine bestellen? eiwitten, Laminin, ei, supplement, het lam, jezus

Actieve filters