Kristallen Bol

in een mooie rode verpakkingsdoos in een mooie rode verpakkingsdoos Onze Tachyon kristallen bol is een echte neutralizer die energie en stemmingen meer in balans kan brengen.

Tachyon energie is een basisenergie die aan de oorsprong staat van alle andere energieën die de schepping in zich draagt. Deze energie kom je in diverse vormen tegen, zoals piramides en bollen.

Tachyon bollen worden vaak gebruikt om de energie in ruimtes te neutraliseren en beschermt tegen straling/elektrosmog. Je kunt de bol goed op je bureau plaatsen.
Ben je herstellende van een operatie, zeer vermoeid, kom je uit een burn out? Ook dan kun je baat hebben bij Tachyon energie. Je kunt ook mediteren met de bol, en de slaap zal ook beter zijn met een kristallen bol in je huis. 

De helder kristallen tachyon bol is van kwarts (bergkristal) heeft een doorsnede van 10/15/20/30 cm en wordt geleverd met een houten draagvoet, in een mooie cadeau doos.


Kristallen zijn al duizenden jaren oud. Het zijn stenen met bijzondere vormen en iedere steen is uniek. Kristallen worden onder andere opgeladen door licht echter is dit deel niet van toepassing voor deze mens gemaakte kristallen. De regenboogkleuren vallen in deze reflectie en brengen goede energie, vrolijkheid en liefde met zich mee. 

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.


Bergkristal is wit tot kleurloos, doorzichtig en heeft een glasachtige glans. Deze steen behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie.


Voor het vervaardigen van kristallen bollen wordt bergkristal gesmolten tot een massa, hier wordt sillicum aan toegevoegd om het een helder en transparant te worden.

In de moderne natuurwetenschap wordt Tachyonenergie gezien als een energievorm die overal in het universum voorhanden is, die ons omgeeft, die sneller is als het licht en die men ook wel kenmerkt als nulpuntenergie of vrije energie.


Geschriedenis:

De kristallen bol wordt al eeuwenlang gebruikt bij waarzeggerij en helderziendheid. Het kristalkijken wordt geacht enig inzicht te bieden in heden, verleden of toekomst van de onderzochte persoon of gebeurtenis. De herkomst van het gebruik van een kristallen bol in de waarzeggerij is niet duidelijk. Het gebruik gaat ver terug: op een schilderij van Titiaan uit ca. 1530 is een waarzegster met kristallen bol te zien.

Uw toekomst binnen handbereik met deze Kristallen bol. Niets spreekt meer tot de verbeelding als de kristallen bol. De vorm en schoonheid roepen bij een ieder associaties op van mystiek en helderziendheid.
In de middeleeuwen werd het gebruik van de kristallen bol populair, maar de techniek van schouwen in glanzende oppervlakten gaat veel verder terug.

Vanaf het moment dat de mens zijn eigen reflectie in het water zag, was men gebiologeerd door de weerspiegeling. De weerspiegeling was ongrijpbaar en hypnotiserend, wat al snel als magisch werd bestempeld. De beelden die ontstonden door te focussen op een reflectiepunt werden in verband gebracht met andere werelden waar de tijd geen rol speelde. Men accepteerde de visioenen als boodschappers van kennis en van de toekomst. 

Onze Feng Shui kristallen bol wordt geleverd in een mooi rood doosje incl. een houten voet voor de bol.

Actieve filters