Essentiele Suikers

Essentiële Suikers / Glyconutriënt / Glyconutriënts /Glyconutriënten

Wat zijn essentiële suikers, wat is Glyconutriënt? Lees hier alles over deze gezonde suikers

Gezonde suikers bestaan weldegelijk

Als we in de volksmond spreken over suiker, dan bedoelen we meestal de kristalsuiker (sucrose) of de glucose als suiker die we in overmaat consumeren. Niet echt gezond zoals we weten. Nu is alle suiker onterecht in de verdachte hoek terecht gekomen. Toch heeft ons lichaam grote behoefte aan (goede) suikers. Eigenlijk voor een goede gezondheid kun je niet zonder deze voedingsstoffen. 

Wat is Glyconutriënt?

Glyconutriënten is een andere benaming voor de 8 essentiële suikers. Deze glyconutriënten hebben wij nodig in onze voeding om ons lichaam te voorzien van alle essentiële suikers. Onze cellen communiceren namelijk met elkaar door middel van zogenaamde ‘antennes’ op het celoppervlak, dit kan alleen met deze essentiele suikers. Zodra deze cellen volledig voorzien zijn van alle glyconutriënten vind er weer goede communicatie plaats.

De Essentiele Suikers zijn: 

1. Mannose | 2. Glucose | 3. Galactose | 4. Xylose | 5. Fucose | 6. N-acetyl glucosamine | 7. N-Acetyl galactosamine | 8. N-acetyl neuraminezuur 

Glyconutrient of glyconutrienten in het kort:

Met een balans van essentiële suikers is het lichaam zelf weer in staat om het immuunsysteem volledig zijn werk te laten doen. En dat is indringers onschadelijk maken. Dat is precies wat we zien bij mensen die glyconutriënten weer tot zich nemen, de mensen krijgen weer hun kwaliteit van leven terug. 

Glycobiologie:

De glycobiologie is een wetenschappelijke doorbraak op het gebied van gezondheid. Wetenschappers geloven dat meer dan 70% van uw immuunsysteem zich in uw spijsverteringstelsel bevindt. Des te belangrijker is het om er goed voor te zorgen. Cellen van het immuunsysteem hebben als taak vast te stellen of andere cellen gezond zijn, of ze moeten worden hersteld of dat ze moeten worden vernietigd. Als suikers in de immuuncelglycoproteïnen ontbreken, kan het immuunsysteem niet correct functioneren.

Dankzij deze glycobiologie zijn we er achter wat we missen. Deze 8 essentiële suiker glyconutriënten kunnen we door glycobiologie zelf weer gemakkelijk toe voegen aan onze voeding. Dit is een noodzaak voor een gezond leven, want in de afgelopen 50 jaar heeft de industrie ons eten kapot gemaakt en daardoor mist ons eten de essentiële onderdelen. (Dit komt d.m.v. te vroeg oogsten, massaproductie, pesticiden en genetisch manipuleren van de zaden.)

Essentiele suiker voedingsupplement bestellen? Glyconutrient bestellen?

Op het moment dat een persoon glyconutrienten weer toe gaat voegen aan het dieet zien we verschillende dingen gebeuren. De persoon in kwestie krijgt meer energie en het immuunsysteem gaat weer doen waar het oorspronkelijk voor gemaakt was om te doen. Een hoop indringers aanpakken! Vanwege de aanwezigheid van deze glyconutrienten gebeurd er van alles in het lichaam. Veel mensen krijgen hun kwaliteit van leven terug. 

Onze glyconutriënten zijn volledig biologisch, veilig en 100% plantaardig zijn. Wij verkopen deze 8 essentiële suikers in de vorm van Ambrotose en GlycoNatura voedingssupplement. Deze plantaardig supplement, dat betekent zonder enige vorm van synthetische toevoegingen zoals bij vele vitamine preparaten het geval is. Ook glyconutriënt wordt vaak nagemaakt in deze vorm, maar werkt niet.

Subcategorieën

 • Ambrotose

  Ambrotose Complex voedingssupplement 

  Wat is Ambrotose-complex?

  Mannatech’s Ambrotose-complex is een origineel mengsel van plantaardige polysacchariden en hars die een ware revolutie hebben ontketend in de supplementenindustrie. 

  Beschermt u het systeem dat u beschermt?

  Het probleem van moderne voeding en onze welzijn wordt een steeds groter probleem. De meesten onder ons weten dat goede voeding, rust en beweging ons helpen zo lang mogelijk gezond te blijven. Maar wanneer we dagelijks veel stress hebben en we door gebrek aan tijd de foute voedingskeuzes maken, is het niet vreemd dat we tekort komen in onze voeding! Uw immuunsysteem is met name ontvankelijk voor slechte voedingskeuzes.

  Wetenschappers geloven dat meer dan 70% van uw immuunsysteem zich in uw spijsverteringstelsel bevindt. Des te belangrijker is het om er goed voor te zorgen.

  Cellen van het immuunsysteem hebben als taak vast te stellen of andere cellen gezond zijn, of ze moeten worden hersteld of dat ze moeten worden vernietigd. Als suikers in de immuuncelglycoproteïnen ontbreken, kan het immuunsysteem niet correct functioneren.

  In gepubliceerd onderzoek van de European Journal of Clinical Nutrition (2011) werd vastgesteld:

  "voor de eerste keer heeft de wetenschap aangetoond dat het innemen van plantpolysaccharides (Ambrotose) aanzienlijke wijzigingen in glycoproteïnenstructuren op het celoppervlak kan bewerkstelligen zonder bijwerkingen."

  Hoe kunnen we het te kort aan essentiële suikers aanvullen?

  Om het voedingsgat in ons moderne dieet te vullen en ons immuunsysteem te bevorderen, hebben wetenschappers van Mannatech in 1996 een revolutionaire formule gecreeerd: Het Ambrotose complex, een van de eerste voedingssupplementen op basis van plantaardige polysacchariden. Sommige planten (zoals aloë vera) zijn bronnen van deze polysacchariden, maar deze worden niet door ons geconsumeerd. Mannatech’s Ambrotose-complex oogst uit duizenden jaren van traditionele wijsheid en de nieuwste wetenschappelijke doorbraken om de gezondheidsondersteunende componenten van deze plantaardige voedingsstoffen te verenigen.

  Mannatech Ambrotose is: Plantaardig en natuurlijk, Geavanceerde technologie (maar liefs 40 patenten), Glutenvrij,  Veganistisch, Geproduceerd volgens gevestigde GMP’s (Good Manufacturing Practices)

  Ervaring Ambrotose? Ambrotose bijwerking? Ambrotose kopen? Ambrotose zelf verkopen? 

  Heeft u nog vragen over Ambrotose, lees alles over Ambrotose voedingssupplement: www.ambrotose.eu

 • GlycoNatura

  GlycoNatura glyconutriënt

   DE BESTE FORMULE ESSENTIELE GLYCONUTRIENTEN 

  GlycoNatura™ heeft zich gespecialiseerd in essentiële glyconutriënten en maakt daarvoor gebruik van natuurlijke technologische productiemethoden en de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken wereldwijd.
  De New Generation essentiële glyconutriënten van GlycoNatura™ zijn gebaseerd op een baanbrekende formule die een geavanceerde mix van sachariden bevat.
  De nieuwe formule van GlycoNatura™ combineert de kracht van de 8 essentiële glyconutriënten:

  1. Mannose | 2. Glucose | 3. Galactose | 4. Xylose | 5. Fucose | 6. N-acetyl glucosamine | 7. N-Acetyl galactosamine | 8. N-acetyl-neuraminezuur

  + 9. Mannose uit Aloë Vera gel extract. Ook wel de 9e essentiële suiker genoemd. De meest zuivere en effectieve vorm
  + L-Glutamine (alleen bij GlycoNatura™) L-Glutamine is onmisbaar voor nagenoeg alle processen in ons lichaam.
  + Zink (alleen bij GlycoNatura™) Uit onderzoek komt naar voren dat Zink een enorme versterkende werking heeft op een gezond immuunsysteem.

  Uw voordelen:
  √ GlycoNatura™ draagt bij aan een gezond immuunsysteem
  √ Aanbevolen door vele artsen en therapeuten
  √ Geschikt voor alle leeftijden
  √ Geschikt voor vegetariërs, dier vrij
  √ Glutenvrij
  √ Veilig en gemakkelijk te doseren
  √ Effectiever door toevoeging van Aloë Vera Extract,
  L-Glutamine en Zink (New Generation)
  √ Geen bijwerkingen
  √ Beter dan ooit, pure topkwaliteit!
  √ Meest evenwichtige formule essentiële suikers
  √ Hoogste dosering 8 essentiële suikers
  √ Hoge kwaliteit glyconutriënten
  √ Essentieel binnen de cel tot cel communicatie
  √ Snelle levering

  Dosering:
  Dosering 2 x 1 gram daags
  (1 afgestreken theelepel = 1 gram)
  Inhoud pot:
  120 gram voor 60 tot 100 dagen.

Actieve filters