Omega Detox Spoel Vervangingsset
search
  • Omega Detox Spoel Vervangingsset
  • Omega Detox Spoel Vervangingsset
  • Omega Detox Spoel Vervangingsset
  • Omega Detox Spoel Vervangingsset
  • Omega Detox Spoel Vervangingsset

Omega Detox Spoel Vervangingsset

€ 39,50
Inclusief belasting

Omega Detox Voetenbad Spiraal Vervangingsset

Omega Detox is falliet en is niets meer van te krijgen. Maar geen nood, wij hebben een spoel laten maken om alle mensen met een Omega Detox te helpen. 

 

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Detox voetenbad vervanging spoel voor Omega Detox

Omega Detox is falliet en is niets meer van te krijgen. Maar geen nood, wij hebben een spoel laten maken om alle mensen met een Omega Detox te helpen. Wij zijn de enigen die er voor zorgen dat u uw dure detox omega voetenbad niet hoeft weg te gooien. 

De Spiraal heeft niet meer de lange plastic opleg, dus u kunt de spiraal elders in uw detox voetenbad zetten. U moet er voor zorgen dat het stabiel staat,  dit maakt voor de werking van het ontgiften niet uit.

(Roy Martina omega spiraal wordt dit ook wel genoemd)

De onderhoud set bestaat uit:

Een hoge kwaliteit spiraal en een gebruiksvriendelijk potje met 100 gr geleidingszout. 

De onderhoudsset is voor totaal 30 behandelingen.

De ervaring heeft geleerd dat in het begin de behandelingen van ieder een half uur het best 3 / 4 x per week kunnen worden gedaan. Daarna, wanneer u zich weer fit en vitaal voelt, kan het aantal keer per week wat minder worden.
Hoe vaak u de kuur moet herhalen, hangt helemaal van uw gevoel af: U zult merken dat u het best op de signalen van uw eigen lichaam af kunt gaan.


ontgiften, ontslakken, afslanken, afvallen, elektrolyse, ontspannen, voetenbad, omega, detox, ontgiftingssysteem, ontspannen, footspa, stress, vermoeidheid, vitaal, onderhoudsset, geledingszout, elektrolyse, ontzuren, gifstoffen, afvalstoffen, geleidingszouten, onderhoudsset, roy martina, preventieve geneeskunde, detoxen, detox, omega detox, roy martina

6 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.