Kristallen Bol 20 cm
search
  • Kristallen Bol 20 cm

Kristallen Bol 20 cm

€ 181,50
Inclusief belasting

Bergkristal Tachyon Bol 

Kristallen bol 20 cm. Wordt geleverd in een rood doosje inclusief een stabiele houtenvoet voor de bol.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Bergkristallen bol volledig helder

Feng Shui transparante kristallen bol 20 cm. Wordt geleverd in een rood doosje inclusief een stabiele houtenvoet voor de bol.

Te gebruiken om de energie in ruimtes te zuiveren en te harmoniseren. Deze bolvormige tachyon is een zeer waardevolle energiebrenger die mooi staat op tafel, vensterbank, nachtkastje, werktafel, maar is tegelijkertijd een decoratieve aanwinst.

Onze Tachyon kristal bol is een echte neutralizer die energie en stemmingen meer in balans kan brengen.

Tachyon energie is een basisenergie die aan de oorsprong staat van alle andere energieën die de schepping in zich draagt. Deze energie kom je in diverse vormen tegen, maar de bollen werken het beste door hun vorm. 

Laat de rust van de Bol u overspoelen, geniet van zijn ontspannende kwaliteiten en ervaar hoe gedachten en emoties verfrist worden in uw hele huis. 

Tachyon bollen worden vaak gebruikt om de energie in ruimtes te neutraliseren en beschermt tegen straling/elektrosmog. Je kunt de bol goed op je bureau plaatsen of in de slaapkamer. 1 heldere kristallen bol van 10 cm dekt een gemiddeld huis helemaal, maar hoe groter de bol des te groter is het stralingsbereik.


Wilt u de  kracht ervan ervaren, dit kan het beste als u gedurende een half uurtje rustig gaat zitten of liggen, met de Bol in de hand, terwijl u zich door zijn “ronde energie” laat ondersteunen.

De kristallen bol brengt rust en in de dagelijkse sleur werkt op een diep psychisch niveau: hij helpt bij het inzien, integreren en loslaten van oude gevoelens en helpt bij het aarden, en terug tot jezelf komen.

Ziek? Zit er ergens een verstoring, ben je ziek of uit balans, dan kun je met getachyoniseerde bollen ervoor zorgen dat je tóch die levensenergie naar je toe haalt, waardoor jouw lichaam zichzelf kan gaan genezen.

Wat kan de Tachyon bol voor u beteken?

  • versterking van het immuunsysteem
  • bevordert het lichamelijk welbevinden
  • opent energie blokkades
  • remmende werking op ontstekingen
  • harmoniserend bij pijn en vergroot de vitaliteit
  • bevordert een diepe(re) ontspanning bij slaap en meditatie

Levering omvat:
Feng Shui kristallen bol 20 cm
Wordt geleverd zonder doos
Houten voet voor de bol
Extra Omschrijving:
Kleur: transparant
Maat: 20 cm
Gewicht: 10 kg
Edelsteen: Bergkristal

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.