Alkaline Basisch Water

Basisch water oftewel alkaline (ionisch, basisch) water kopen? Wilt u geen kraanwater meer drinken waar allemaal chemicalien, medicijnresten en andere toevoegingen in zitten, lees hier verder over ons Basisch water Waterman, ionisch basisch water en alkalisch water filters.

Artsen in de westerse wereld erkennen hoe langer hoe meer het belang van...

Basisch water oftewel alkaline (ionisch, basisch) water kopen? Wilt u geen kraanwater meer drinken waar allemaal chemicalien, medicijnresten en andere toevoegingen in zitten, lees hier verder over ons Basisch water Waterman, ionisch basisch water en alkalisch water filters.

Artsen in de westerse wereld erkennen hoe langer hoe meer het belang van alkalisch geïoniseerd water om de zuurtegraad van het lichaam gezond te houden, het lichaam te ontgiften en te hydrateren op een cellulair niveau.

Wat is alkalisch basisch water? Basisch filtering produceert MICRO geclusterd, herstructureerd water voor een gezonder en vitaal leven.
Water moleculen kunnen opsplitsen in (zure) H+-ionen en (basische) OH--ionen. Deze reactie wordt ook wel water ionisatie genoemd. Dit wil zeggen: het zure water wordt weggeleid en het basische water wordt gebruikt voor consumptie.Het basisch water wordt gebruikt om de verzuring in het lichaam tegen te gaan en de vochtbalans te herstellen. Ouderdom- en ziekteverschijnselen zijn mogelijk het resultaat van het opstapelen van slakken en andere zure afvalstoffen die zich afzetten of kristaliseren (samen klitten) in organen, spieren en gewrichten. Begin aan de grote schoonmaak met dit gestructureerde water en de effecten zijn onmiddellijk merkbaar. Gebruik Basisch Water tegen: Diabetes - Verhoogde bloeddruk - Huidaandoeningen - Rimpel vorming - Allergie - Hooikoorts - Nier- en galstenen - Pijnlijke gewrichten - Maagzuur.

Anti-veroudering
Iedere dag is uw lichaam in oorlog met de buitenwereld. Het overgrote deel van uw gezondheid wordt bepaald in uw darmen. Uw lichaam is niet in staat alle afvalstoffen af te voeren. De stoffen die achterblijven worden in het lichaam opgeslagen en worden slakken genoemd. Door mineraalrijk Basisch Water te drinken wordt de afvoer van schadelijke zuren en gifstoffen verbeterd en wordt uw darmfunctie ondersteunt.

Energiek ouder worden
Het is zaak vroeg met Basisch Water te beginnen. Op 50-jarige leeftijd bestaat (bij iemand die geen Basisch Water drinkt) namelijk bijna 50% van de vaste lichamelijke structuren uit slakken. U kunt dit voorkomen en zorgen dat deze afvalzuren niet worden opgeslagen. Dit proces wordt ontzuren genoemd. Basisch Water versterkt daarbij door de hoge alkalische waarde het afweersysteem en hydrateert, dit gaat het verouderingsproces tegen! U zult vitaal oud worden. Het water heeft daarbij als extra belangrijke eigenschap dat het u in staat stelt efficiënter voedingsstoffen aan uw voeding te onttrekken.Een ontzuurd lichaam heeft daarom: Meer energie - Minder last van slapeloosheid - Verouderd minder snel - Zeer sterke weerstand en immuunsysteem - Verbeterde stofwisseling en gewichtsbeheersing (u valt sneller af) - Optimale vochtbalans - Minder kans op hart- en vaatziekten - Minder kans op jicht, reuma en huidziekten

Meer

Alkaline Basisch Water Er zijn 5 producten

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items