Vervanging filter set 18 L Aqualine aqv waterfilter set jaarset kopen
search
  • Vervanging filter set 18 L Aqualine aqv waterfilter set jaarset kopen
  • Vervanging filter set 18 L Aqualine aqv waterfilter set jaarset kopen
  • Vervanging filter set 18 L Aqualine aqv waterfilter set jaarset kopen
  • Vervanging filter set 18 L Aqualine aqv waterfilter set jaarset kopen

Aqualine 18 liter filter vervanging set

€ 72,95
Inclusief belasting

Aqualine 18 liter filter set voor vervanging

Filter jaar set waterfilter is een 4-in-1 waterzuiveringssysteem dat kraanwater filtert, mineraliseert, vitaliseert en bovendien het water basisch (alkalisch) maakt. 

De jaarset wordt standaard geleverd met een keramisch en een meerstappen filter.

Alkalisch / Niet alkalisch: Niet alkalisch
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Aqualine 18 liter vervanging filter waterfilter 

Nieuwste generatie Aqualine 18 liter vervanging meerstappenfilter

De jaarset wordt standaard geleverd met een keramisch en een meerstappen filter.

Bij het bestellen moet u de volgende keuze maken:

Niet-alkalisch (meerstappen filter zonder pH ring)
of
Alkalisch (combinatie van een meerstappenfilter met een pH ring) 100% aan te raden 

De pH ring verhoogt de pH van het water met 1 tot 1,5 punt. Hiermee maakt u licht alkalisch/basisch water met een pH tussen de 8,5 en 9,5. De uiteindelijke pH is altijd afhankelijk van de pH van uw kraanwater.

Vervang beide filters en de pH ring jaarlijks en in elk geval na 2.000 liter water. Vervang de mineraalstenen elke 3 jaar.

Dit nieuwe generatie meerstappenfilter filtert tot wel 99,9% van de vervuilende stoffen uit het water.

Dit filter past in alle Aqualine/AQV/AquaVit 18 modellen. 

Deze complete jaarset is bedoeld voor klanten die één keer per 3 jaar naast de filters ook de mineraalstenen willen bestellen voor de Aqualine 18/CM 101.

Deze set wordt geleverd met een keramisch filter, een (transparant) meerstappenfilter, een pH ring en een set mineraalstenen.

Bij deze set wordt een pH ring geleverd. Met deze ring wordt de pH van het gefilterde water verhoogd met 1 – 1,5 pH punt om het water licht alkalisch/basisch te maken. Verder wordt de ORP (Oxidation Reduction Potential) verlaagd waardoor het water een anti oxidant werking krijgt.

Wil je de pH neutrale of Redox versie bestellen klik dan hier.

Vervang het filter na 2.000 liter als je per dag meer dan 6 liter filtert. Filter je minder dan 6 liter water per dag dan adviseert de fabrikant om het filter na 1 jaar te vervangen. In Duitsland is het wettelijk verplicht om filters waar koolstof in verwerkt is elk half jaar te vervangen.

Een deel van het filter bestaat uit geactiveerd koolstof. Dit is een natuurproduct. Als de koolstof volledig verzadigd is met de vervuiling dan neemt het niets meer op en zal het na verloop van tijd de vervuiling weer afgeven. Dit moment is niet exact te bepalen. Daarom het advies om het filter in elk geval na 1 jaar te vervangen.

Zorgen over bacterievorming in het gefilterde water? Dat is niet nodig. Doordat een deel van de mineraalstenen is geïmpregneerd met zilver wordt bacteriewerking in het water tegengegaan. Het gefilterde water in uw Aqualine 18 systeem blijft dus wekenlang goed.

FILTER:

1e laag
Hoogwaardig, met zilver geïmpregneerde, actieve koolstof type 30X60 met een hoge opname.

2e laag
Zeoliet balletjes. Milieu vriendelijke balletjes met een hoge adsorptiewaarde, filtert chloorverbindingen zoals trihalomethaan uit het water en diverse zware metalen, maakt het water zachter.

3e laag
Silica en combi balletjes. De balletjes zijn een combinatie van diverse stoffen waaronder Toermalijn, Zeoliet en Kaolien. Ze hebben een redox functie en een anti bacteriologische werking.

4e laag
Illite combi balletjes. Geven een ver infrarood frequentie af van 9,36 micrometer. Deze frequentie trilt in dezelfde frequentie als het menselijk lichaam. Hierdoor worden cellen geactiveerd, de micro bloedsomloop wordt gestimuleerd en neemt toe. Ze verzachten het water naar een pH van ongeveer 7,5. Verder hebben ze ook een anti bacteriologische werking.

Dit nieuwe generatie meerstappenfilter haalt bewezen 99,9% van de vervuilende stoffen uit het water.

30 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.