AOV 331 Vitamine C Clacium Ascorbaat
search
  • AOV 331 Vitamine C Clacium Ascorbaat

AOV 331 Vitamine C Clacium Ascorbaat

€ 28,50
Inclusief belasting

Natuurlijke Vitamine C Clacium Ascorbaat

AOV 331 Clacium Ascorbaat Vitamine C is een bekende vitamine die een multifunctionele rol in ons lichaam speelt. Natuurlijk ondersteunt vitamine C de afweer en een goede weerstand.

331 Vitamine C Calcium Ascorbaat is een minder zure vorm van Vitamine C

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

AOV 331 Vitamine C Clacium Ascorbaat

Vitamine C, multifunctioneel voor lichaam

Vitamine C is een bekende vitamine die een multifunctionele rol in ons lichaam speelt. Natuurlijk ondersteunt vitamine C de afweer en een goede weerstand. Maar er is meer. Zo speelt vitamine C een rol bij de botaanmaak en het kraakbeen en is vitamine C belangrijk voor de bloedvaten en de huid. Als antioxidant helpt vitamine C het lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling en zonlicht. Daarnaast kan vitamine C na fysieke inspanning gebruikt worden om het immuunsysteem te ondersteunen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg vitamine C naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C.

Natuurlijk vitamine C

In de natuur halen we vitamine C uit fruit en groente. De vitamine C van AOV is er in verschillende vormen en doseringen, als aanvulling op de dagelijkse voeding. Bijvoorbeeld als het even niet lukt met een gezond voedingspatroon of wanneer u iets extra’s kunt gebruiken. AOV kiest zoveel mogelijk voor de natuurlijke vorm van vitamine C, die het lichaam goed herkent en opneemt.

AOV 331 Vitamine C Calcium Ascorbaat

331 Vitamine C Calcium Ascorbaat is een minder zure vorm van Vitamine C. In de verpakking vindt u een handig doseerlepeltje om gemakkelijk de gewenste hoeveelheid af te meten. De vitamine C kan worden opgelost in water.

Vitamine C ondersteunt de afweer en zorgt mede, naast andere belangrijke stoffen zoals vitamine D, voor een goede weerstand. Daarnaast is vitamine C belangrijk voor een goede conditie van de bloedvaten, voor het behoud van sterke botten en tanden en voor een gezonde huid. Vitamine C is tevens belangrijk voor de opname van ijzer

Samenstelling per dagdosering (4,5 gram)

Calcium Ascorbaat-complex 4.500 mg

waarvan vitamine C  3.541 mg (4426,25% ADH*) en calcium 424 mg (53% ADH*)

*ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid    

Ingrediënten

250 gram 331 Vitamine C Calcium Ascorbaat bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

3 x daags 1 gram (= ½ doseerlepeltje) oplossen in water bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Let op:

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

28 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.