AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur
search
  • AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur

AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur

€ 26,00
Inclusief belasting

Natuurlijke Vitamine C Ascorbinezuur

AOV 330 Ascorbinezuur Vitamine C is een bekende vitamine die een multifunctionele rol in ons lichaam speelt. Natuurlijk ondersteunt vitamine C de afweer en een goede weerstand.

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

AOV 330 Vitamine C Ascorbinezuur

Vitamine C, multifunctioneel voor lichaam

Vitamine C is een bekende vitamine die een multifunctionele rol in ons lichaam speelt. Natuurlijk ondersteunt vitamine C de afweer en een goede weerstand. Maar er is meer. Zo speelt vitamine C een rol bij de botaanmaak en het kraakbeen en is vitamine C belangrijk voor de bloedvaten en de huid. Als antioxidant helpt vitamine C het lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vervuiling en zonlicht. Daarnaast kan vitamine C na fysieke inspanning gebruikt worden om het immuunsysteem te ondersteunen. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg vitamine C naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C.

Natuurlijk vitamine C

In de natuur halen we vitamine C uit fruit en groente. De vitamine C van AOV is er in verschillende vormen en doseringen, als aanvulling op de dagelijkse voeding. Bijvoorbeeld als het even niet lukt met een gezond voedingspatroon of wanneer u iets extra’s kunt gebruiken. AOV kiest zoveel mogelijk voor de natuurlijke vorm van vitamine C, die het lichaam goed herkent en opneemt.

330 Vitamine C Ascorbinezuur bevat een handig doseerlepeltje om gemakkelijk de gewenste hoeveelheid af te meten. De vitamine C kan worden opgelost in water. Vitamine C ondersteunt de afweer en zorgt mede, naast andere belangrijke stoffen zoals vitamine D, voor een goede weerstand. Daarnaast is vitamine C belangrijk voor de bloedvaten, voor het behoud van sterke botten en tanden en voor een gezonde huid. Ten slotte speelt vitamine C een rol bij de opname van ijzer.

Samenstelling per dagdosering van 3 gram:

Vitamine C (ascorbinezuur)  3.000 mg

Gemiddelde zuurgraad: pH 2.3 

Ingrediënten

330 Vitamine C Ascorbinezuur bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

3 x daags 1 gram (= ½ doseerlepeltje) oplossen in water bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Let op:

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

29 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.