Celzouten nr 9 Adler Schussler zouten Natrium Phosphoricum
search
 • Celzouten nr 9 Adler Schussler zouten Natrium Phosphoricum
 • Celzouten Adler Schusslerzouten
 • Celzouten Adler Schusslerzouten
 • Celzouten Adler Schusslerzouten

Celzouten nr 9 Adler Schussler zouten Natrium Phosphoricum

€ 11,55
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 9 Celzouten Natrium Phosphoricum

Celzout nr 9 reguleert onze zuurhuishouding en de vetstofwisseling en ondersteunt de werking van de gal. Adler Pharma Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 100, 250, 500 en 1000 gr.

Inhoud: 100 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Adler Celzouten NR 9 Schüssler zouten Natrium Phosphoricum

Functie van het celzout in het lichaam. Natrium phosphoricum reguleert onze zuurhuishouding en de vetstofwisseling en ondersteunt de werking van de gal. Het is ook een belangrijke stof in de zenuwvezels.

Celzout voor ontzuring 

Natrium phosphoricum bevordert de afscheiding van urinezuur. Een tekort aan dit mineraal leidt tot verzuring met de daarmee gepaard gaande gevolgen. Bij een tekort aan Natrium phosphoricum ontstaat er behoefte aan zoetigheid (Zoet vult zuur tekort aan). Deze celzouten zijn goed bij overmatige verzuring van het lichaam ondersteunt een gezonde spijsvertering en ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag.

Zouten nr 9 goed voor:

 • Gezonde spijsvertering
 • Goede zuurgraad in de maag
 • Blaasfunctie
 • Gewrichtsfunctie
 • talgklieren
 • zuur ruikende lichaamsafscheiding
 • Voorkomen en tegengaan sinaasappelhuid

 

Karakter: het onderdrukken en niet uiten van je warmte, cool zijn is in. Je gevoelens niet naar buiten kunnen of durven brengen. Onzeker zijn over je weg en het leven. Het mineraal helpt je om zelf je leven vorm te geven en je warmte te laten zien. Wanneer je slecht alleen kunt zijn en vooral 's avonds actief bent. Een dip om vier of vijf uur in de middag. Wanneer je zin hebt om iets te doen en vermoeid bent, onverklaarbare honger (wanneer men plotseling moet eten), honger naar zoetigheid en meel-gerechten, bijzonder goed om te gebruiken tijdens lange autoritten.

Vragen: Ben je een twijfelaar? Ben je onzeker? Heb je behoefte aan zoetigheid? Heb je behoefte aan zuur? Reis je veel? Ben je moe na eten? Heb je een dip om 16.00-17.00u? Is je zweet zuur?

Opmerking: de voeding heeft een buitengewoon grote invloed op het zuurgehalte! Bij een tekort aan Natrium phosphoricum ontstaat een behoefte aan zoetigheid of juist heel zure producten.

Gezichtskenmerken: mee-eters; alle soorten pukkeltjes; rode zuurvlekken; zuur-vouwen; streepjes op bovenlip; hamsterwangen; roodachtige kin; vette huid; droge huid (vet arm).

Verkrijgbaar in:
100 gram = ca. 400 tabletjes
250 gram = ca. 1000 tabletjes
500 gram = ca. 2000 tabletjes
1000 gram = ca. 4000 tabletjes.

Adler Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.
Inname:

De tabletten werken het meest optimaal als ze langzaam in de mond smelten en door het mondslijmvlies worden opgenomen. Daarna kun je ze doorslikken. Ook kun je een mix van tabletten oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 tablet
Bij acute klachten: 1 tablet per 1-2 uur, tot een maximum van 10 tabletten.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 tabletten
Bij acute klachten 7x daags 1 tablet extra tot een maximum van 10 tabletten.

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

Kijk ook eens naar de detox spa voetenbad Bioenergiser voor detoxen op celniveau. Klik hier:

waarom celzouttherapie? celzouten ervaringen, schussler zouten ervaringen? Celzouten kopen? celzout nodig? Cel zouten kopen?

drschüssler,schüsslerzouten, schüssler zouten, cel zouten,schüssler 7, flüger voedingssupplement, cel salt,celzout,celzouten ervaringen,schussler zouten ervaringen,celzouten kopen,silicea,celzouten bestellen,silicea d6,vsm zout, dr schussler, gezichtskenmerken,celzouten werking,celzouttherapie,vsm okugest,silicea d12, zout,celzouten gezicht,drschusslerzouten, zouten,vsm geneesmiddelen,vsm homeopathie,celzout 7,celzout 10,adler, celzout, magnesium, gezondheid, voedingssupplementen, Adler pharma, schüssler salze 

34 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.