Celzouten nr 12 Adler Schussler zouten Calcium Sulfuricum
search
  • Celzouten nr 12 Adler Schussler zouten Calcium Sulfuricum
  • Celzouten Adler Schusslerzouten
  • Celzouten Adler Schusslerzouten
  • Celzouten Adler Schusslerzouten

Celzouten nr 12 Adler Schussler zouten Calcium Sulfuricum

€ 11,55
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 12 Celzouten Calcium Sulfuricum

Celzout nr 12 zijn celzouten wat blokkades doorbreekt en verbindingen herstelt. Adler Pharma Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 100, 250, 500 en 1000 gr.

Inhoud: 100 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Adler Celzouten NR 12 Schüssler zouten Calcium Sulfuricum

Functie van het celzout in het lichaam: Calcium sulfuricum bevindt zich voornamelijk in de spieren, lever en gal. Het is de grondstof voor de doorlaatbaarheid van het bindweefsel. Helpt vastgelopen processen weer op gang te komen.

Celzouten wat blokkades doorbreekt en verbindingen herstelt.

Schusslerzout Nr12 is slijmoplossend en bevordert de uitscheiding. Goed voor de lever. Dit mineraal is bloedzuiverend. Beschermt de huid tegen veroudering. Reinigt in verval en onzuivere delen van het inner menselijk lichaam.

Karakter: alles of niets karakter, wie niet voor me is, is tegen me. Gevangen zitten in vaste structuren, dit kan op school zijn, bij de ouders, door wetten of als gevolg van de instanties. Bijvoorbeeld een zoon, die nog bij de moeder woont en waar de moeder alles nog voor bepaalt. Niet om kunnen gaan met beperkingen, gevangen zitten in regeltjes. Schusslerzouten Calcium sulfuricum verzacht zowel dwarsliggende kinderen, als de wat nukkige en dwarse personen. Blokkering door angst. 

Vragen: heb je een shock meegemaakt? Ben je dwars en nukkig? Zit je vast in structuren, b.v. op school of op werk? Heb je problemen met het maken van contacten?

Opmerking: na een shock of trauma, wanneer het leven weer in beweging moet komen. Vaak prettig voor kinderen in de eerste schoolweek. Bij middenoorontsteking samen met Schussler celzouten nr 3.

Gezichtskenmerken: spierwit; doorschijnend wit; opliggende plooien voor het oor; diepe geplooide groeven; gecompacteerde rimpels.

Verkrijgbaar in:
100 gram = ca. 400 tabletjes
250 gram = ca. 1000 tabletjes
500 gram = ca. 2000 tabletjes
1000 gram = ca. 4000 tabletjes.

Adler Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.
Inname:

Samenstelling per tablet:
Calcium sulfuricum Trit. D6 250 mg.
Andere bestanddelen zijn: melksuiker (lactose), calciumbehenaat en aardappelzetmeel.De tabletten werken het meest optimaal als ze langzaam in de mond smelten en door het mondslijmvlies worden opgenomen. Daarna kun je ze doorslikken. Ook kun je een mix van tabletten oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 tablet
Bij acute klachten: 1 tablet per 1-2 uur, tot een maximum van 10 tabletten.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 tabletten
Bij acute klachten 7x daags 1 tablet extra tot een maximum van 10 tabletten.

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

Kijk ook eens naar de detox spa voetenbad Bioenergiser voor detoxen op celniveau. Klik hier:

waarom celzouttherapie? celzouten ervaringen, schussler zouten ervaringen? Celzouten kopen? celzout nodig? Cel zouten kopen?

drschüssler,schüsslerzouten, schüssler zouten, cel zouten,schüssler 7, flüger voedingssupplement, cel salt,celzout,celzouten ervaringen,schussler zouten ervaringen,celzouten kopen,silicea,celzouten bestellen,silicea d6,vsm zout, dr schussler, gezichtskenmerken,celzouten werking,celzouttherapie,vsm okugest,silicea d12, zout,celzouten gezicht,drschusslerzouten, zouten,vsm geneesmiddelen,vsm homeopathie,celzout 7,celzout 10,adler, celzout, magnesium, gezondheid, voedingssupplementen, Adler pharma, schüssler salze 

60 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.