Celzouten nr 9 Adler Schussler zouten Natrium Phosphoricum
search
  • Celzouten nr 9 Adler Schussler zouten Natrium Phosphoricum

Celzouten nr 9 Schusslerzouten Natrium Phosphoricum

€ 25,00
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 9 Natrium Phosphoricum Celzouten 

Celzout nr 9 reguleert onze zuurhuishouding en de vetstofwisseling en ondersteunt de werking van de gal. Sonnenmineral Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 300 gr en 1000 gr poeder.

Inhoud: 300 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Sonnenmineral Celzouten NR 9 Natrium Phosphoricum Schüssler zouten 

Functie van het celzout in het lichaam. Natrium phosphoricum reguleert onze zuurhuishouding en de vetstofwisseling en ondersteunt de werking van de gal. Het is ook een belangrijke stof in de zenuwvezels.

Celzout voor ontzuring 

Natrium phosphoricum bevordert de afscheiding van urinezuur. Een tekort aan dit mineraal leidt tot verzuring met de daarmee gepaard gaande gevolgen. Bij een tekort aan Natrium phosphoricum ontstaat er behoefte aan zoetigheid (Zoet vult zuur tekort aan). Deze celzouten zijn goed bij overmatige verzuring van het lichaam ondersteunt een gezonde spijsvertering en ondersteunt het behoud van een normale zuurgraad in de maag.

Zouten nr 9 goed voor:

  • Gezonde spijsvertering
  • Goede zuurgraad in de maag
  • Blaasfunctie
  • Gewrichtsfunctie
  • talgklieren
  • zuur ruikende lichaamsafscheiding
  • Voorkomen en tegengaan sinaasappelhuid

 

Karakter: het onderdrukken en niet uiten van je warmte, cool zijn is in. Je gevoelens niet naar buiten kunnen of durven brengen. Onzeker zijn over je weg en het leven. Het mineraal helpt je om zelf je leven vorm te geven en je warmte te laten zien. Wanneer je slecht alleen kunt zijn en vooral 's avonds actief bent. Een dip om vier of vijf uur in de middag. Wanneer je zin hebt om iets te doen en vermoeid bent, onverklaarbare honger (wanneer men plotseling moet eten), honger naar zoetigheid en meel-gerechten, bijzonder goed om te gebruiken tijdens lange autoritten.

Vragen: Ben je een twijfelaar? Ben je onzeker? Heb je behoefte aan zoetigheid? Heb je behoefte aan zuur? Reis je veel? Ben je moe na eten? Heb je een dip om 16.00-17.00u? Is je zweet zuur?

Opmerking: de voeding heeft een buitengewoon grote invloed op het zuurgehalte! Bij een tekort aan Natrium phosphoricum ontstaat een behoefte aan zoetigheid of juist heel zure producten.

Gezichtskenmerken: mee-eters; alle soorten pukkeltjes; rode zuurvlekken; zuur-vouwen; streepjes op bovenlip; hamsterwangen; roodachtige kin; vette huid; droge huid (vet arm).

Verkrijgbaar in:
300 gram poeder
1000 gram poeder

 

Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.

Inname:

Tabletten zit lactose in, in deze celzouten poeder nauwelijks waardoor het makkelijk oplost in water en snel wordt opgenomen. Bv oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 klein lepeltje
Bij acute klachten: 1 klein lepeltje per 1-2 uur, tot een maximum van 10

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 klein lepeltje
Bij acute klachten 7x daags 1 klein lepeltje extra tot een maximum van 10

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

74 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.