Sonnenmineral Dr Schüssler zouten nr 12 Calcium Sulfuricum, celzouten
search
  • Sonnenmineral Dr Schüssler zouten nr 12 Calcium Sulfuricum, celzouten

Celzouten nr 12 Schusslerzouten Calcium Sulfuricum

€ 25,00
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 12 Calcium Sulfuricum Celzouten 

Celzout nr 12 zijn celzouten wat blokkades doorbreekt en verbindingen herstelt. Sonnenmineral Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 300 gr en 1000 gr poeder.

Inhoud: 300 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Sonnenmineral Celzouten NR 12 Calcium Sulfuricum Schüssler zouten 

Functie van het celzout in het lichaam: Calcium sulfuricum bevindt zich voornamelijk in de spieren, lever en gal. Het is de grondstof voor de doorlaatbaarheid van het bindweefsel. Helpt vastgelopen processen weer op gang te komen.

Celzouten wat blokkades doorbreekt en verbindingen herstelt.

Schusslerzout Nr12 is slijmoplossend en bevordert de uitscheiding. Goed voor de lever. Dit mineraal is bloedzuiverend. Beschermt de huid tegen veroudering. Reinigt in verval en onzuivere delen van het inner menselijk lichaam.

Karakter: alles of niets karakter, wie niet voor me is, is tegen me. Gevangen zitten in vaste structuren, dit kan op school zijn, bij de ouders, door wetten of als gevolg van de instanties. Bijvoorbeeld een zoon, die nog bij de moeder woont en waar de moeder alles nog voor bepaalt. Niet om kunnen gaan met beperkingen, gevangen zitten in regeltjes. Schusslerzouten Calcium sulfuricum verzacht zowel dwarsliggende kinderen, als de wat nukkige en dwarse personen. Blokkering door angst. 

Vragen: heb je een shock meegemaakt? Ben je dwars en nukkig? Zit je vast in structuren, b.v. op school of op werk? Heb je problemen met het maken van contacten?

Opmerking: na een shock of trauma, wanneer het leven weer in beweging moet komen. Vaak prettig voor kinderen in de eerste schoolweek. Bij middenoorontsteking samen met Schussler celzouten nr 3.

Gezichtskenmerken: spierwit; doorschijnend wit; opliggende plooien voor het oor; diepe geplooide groeven; gecompacteerde rimpels.

Verkrijgbaar in:
300 gram poeder
1000 gram poeder

 

Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.

Inname:

Tabletten zit lactose in, in deze celzouten poeder nauwelijks waardoor het makkelijk oplost in water en snel wordt opgenomen. Bv oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 klein lepeltje
Bij acute klachten: 1 klein lepeltje per 1-2 uur, tot een maximum van 10

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 klein lepeltje
Bij acute klachten 7x daags 1 klein lepeltje extra tot een maximum van 10

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

79 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.