Bengs Restore Resonant Water
search
  • Bengs Restore Resonant Water
  • Bengs Restore Resonant Water
  • Bengs Restore Resonant Water
  • Bengs Restore Resonant Water
  • BENGS Restore Resonantie Water

Bengs Restore Resonant Water

€ 24,95
Inclusief belasting

Resonant Bengs Restore Water 

Resonantie Water gaat over balans. Het is een medicijnvrije oplossing met resonerende informatie die een stimulans of spark voor je leven biedt. Breng de goede energie en balans terug in het lichaam met de goede frequentie (hz)

Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Bengs Resonant Water

Iedereen is mentaal, emotioneel en fysiek onderhevig aan ups en downs, de ene ernstiger dan de andere. We mogen geen claims maken, maar feedback van gebruikers leert ons dat Resonant Water interessante dingen doet die gebruikers als nuttig en positief ervaren. Hoewel er (nog) geen definitief bewijs is dat Resonant Water positief bijdraagt om het lichaam te herstellen, ben je van harte welkom om het zelf te proberen.

Resonant Water is voor de momenten van onbalans die we allemaal in het leven ervaren. Het draait allemaal om het ondersteunen of herstellen van balans. Het lichaam is wijs en zoekt van nature informatie om zichzelf te herstellen en het evenwicht te hervinden.

Resonant Water begint als pure H2O met toegevoegde resonerende informatie.

We mogen natuurlijk geen uitspraken doen over het effect dat Resonant Water heeft voor jou. Mensen hebben allerlei positieve effecten gemeld, veel onderzoek is gedaan door Bengston met goede resultaten, maar de enige manier om erachter te komen welk effect het voor jou kan hebben, is door het te proberen. Omdat het lichaam informatie gebruikt in overeenstemming met zijn wijsheid, kunnen wij niet voorspellen wat Jij zult ervaren.

Elk materiaal heeft echter ook een specifieke frequentie om in trilling te komen. Heeft een stof eenmaal deze eigen frequentie bereikt dan zal het als geheel op dezelfde wijze blijven resoneren en deze frequentie ook in haar omgeving uitzenden. De stof wordt dan een zender van die specifieke frequentie. Nu is het uniek in water opgeslagen, met 3 druppels per hebben wij zelf helende kracht ervaren en voelen ons een heel ander mens. Doe met ons mee. Ga met rust, balans en emotioneel evenwicht door het leven. 

Resonantie & resonerende frequentie belangrijk voor ieder mens, doe online uw onderzoek.

Schumann resonantie 7,8 htz nu in water

69 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.