Celzouten nr 6 Adler Schussler zouten Kalium Sulfuricum
search
  • Celzouten nr 6 Adler Schussler zouten Kalium Sulfuricum
  • Celzouten Adler Schusslerzouten
  • Celzouten Adler Schusslerzouten
  • Celzouten Adler Schusslerzouten

Celzouten nr 6 Adler Schussler zouten Kalium Sulfuricum

€ 13,85
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 6 Celzouten Kalium Sulfuricum

Kalium sulfuricum is naast ijzer betrokken bij de overdracht van zuurstof. Adler Pharma Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 100, 250, 500 en 1000 gr.

Inhoud: 100 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Adler Celzouten NR 6 Schüssler zouten Kalium Sulfuricum

Kalium sulfuricum is naast ijzer betrokken bij de overdracht van zuurstof. Het breekt belastende stoffen af zodat die (met steun van Nr.10 - Natrium sulfuricum) door het lichaam kunnen worden uitgescheiden.

Kalium sulfuricum is (samen met ferrum phosphoricum) een onontbeerlijke drager van zuurstof. Bij ontslakken en ontgifting van het lichaam is het beste dit mineraal tegelijk te gebruiken met een dubbele hoeveelheid Natrium sulfuricum. Dit mineraal haalt op een natuurlijke weg, oude en schadelijke belastende stoffen en resten van ziektes uit de cellen. Daarnaast verwijdert het bovendien de resten van de chemische toevoegingen en zware metalen die in ons dagelijkse eten zit. Aan het huidoppervlak zijn deze mineralen nodig voor de pigmentvorming (het bruin worden). Kalium sulfuricum is goed tegen pigmentvlekken, talgafscheiding, bij droge huid en gevoelige huid. (Gebruik hier ook de crème voor)

Het is aan te raden om naast kalium sulfuricum tegelijk een dubbele hoeveelheid Nr 10 natrium sulfuricum te nemen. Dit om beter de belastende stoffen te kunnen uitscheiden die vrij komen door kalium sulfuricum.

Karakter: belangrijk voor het verwerken van mentale belasting, voornamelijk door de omgeving. Maakt mentaal sterk en weerbaar. Laat je beheerst handelen en geeft je  overzicht. Wanneer je bang bent dat je niet alles op tijd afkrijgt. Bij een groot tekort ga je je vasthouden aan gewoontes. Bij geeuw honger, sterke behoefte aan frisse lucht, claustrofobie - angst voor enge ruimtes (liften en gondels van kabelbanen, tunnels).

Opmerking: Het is het beste om dit mineraal samen te gebruiken met een dubbele hoeveelheid natrium sulfuricum (nr. 10) voor een betere afvoer van gifstoffen.

Vragen: Heb je te weinig ruimte voor jezelf? Heb je problemen om je ego neer te zetten? Heb je vastzittende gewoonten? Heb je problemen met grote groepen? Heb je vaak behoefte aan frisse lucht? Wil je altijd het raam open?

Gezichtskenmerken: bruin/geelachtige kleur: geelbruine kin; geelbruine kaak; pigmentvlekken; sproeten; moedervlekken; ouderdomsvlekken; vitiligo.

Verkrijgbaar in:
100 gram = ca. 400 tabletjes
250 gram = ca. 1000 tabletjes
500 gram = ca. 2000 tabletjes
1000 gram = ca. 4000 tabletjes.

Adler Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.
Inname:

De tabletten werken het meest optimaal als ze langzaam in de mond smelten en door het mondslijmvlies worden opgenomen. Daarna kun je ze doorslikken. Ook kun je een mix van tabletten oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 tablet
Bij acute klachten: 1 tablet per 1-2 uur, tot een maximum van 10 tabletten.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 tabletten
Bij acute klachten 7x daags 1 tablet extra tot een maximum van 10 tabletten.

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

Kijk ook eens naar de detox spa voetenbad Bioenergiser voor detoxen op celniveau. Klik hier:

waarom celzouttherapie? celzouten ervaringen, schussler zouten ervaringen? Celzouten kopen? celzout nodig? Cel zouten kopen?

drschüssler,schüsslerzouten, schüssler zouten, cel zouten,schüssler 7, flüger voedingssupplement, cel salt,celzout,celzouten ervaringen,schussler zouten ervaringen,celzouten kopen,silicea,celzouten bestellen,silicea d6,vsm zout, dr schussler, gezichtskenmerken,celzouten werking,celzouttherapie,vsm okugest,silicea d12, zout,celzouten gezicht,drschusslerzouten, zouten,vsm geneesmiddelen,vsm homeopathie,celzout 7,celzout 10,adler, celzout, magnesium, gezondheid, voedingssupplementen, Adler pharma, schüssler salze 

44 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.