Celzouten nr 1 Adler Schüssler zouten
search
  • Celzouten nr 1 Adler Schüssler zouten
  • Celzouten Adler Schusslerzouten
  • Celzouten Adler Schusslerzouten
  • Celzouten Adler Schusslerzouten

Celzouten nr 1 Adler Schussler zouten Calcium Fluoratum

€ 13,85
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 1 Celzouten Calcium Fluoratum

Celzout 01 Calcium fluoratum voor het bindweefsel in de huid. Adler Pharma Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 100, 250, 500 en 1000 gr.

Inhoud: 100 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Adler Celzouten NR 1 Schüssler zouten Calcium Fluoratum 

Functie van het celzout in het lichaam: Calcium fluoratum ondersteunt de elastische vezels in ons lichaam en hun vermogen om zich uit te rekken en weer samen te trekken.

Calcium fluoratum voor het bindweefsel in de huid

Zouten nr 1 goed voor:
• Het bindweefsel in de huid
• De verzorging van likdoorns, eksterogen en eeltknobbels
• Je bloedvaten elastisch te houden
• Roos en droge hoofdhuid, samen met nr. 8 Natrium chloride

Calcium fluoratum is goed voor het bindweefsel in de huid, goed voor het tandglazuur en het botoppervlak en het houdt uw bloedvaten elastisch. Calcium fluoratum maakt u weer flexibel, zowel van lichaam als van geest. Geeft incasseringsvermogen en zorgt voor de spieren. Ook ter verzorging van likdoorns, eksterogen en eeltknobbels.

Karakter: Calcium fluoratum geeft je het vermogen je te beschermen, zodat je geen muren meer om je heen hoeft te zetten. De energie van de Calcium fluoratum komt vrij wanneer je ontspant, waardoor de bescherming niet meer nodig is. Bijzonder goed, wanneer je altijd maar een goede indruk moet maken en daardoor gaat verstarren en bevriezen en je het gevoel hebt dat je voortdurend in je bestaan wordt bedreigd. Calcium fluoratum is vooral belangrijk, wanneer je te star bent geworden door te vaste standpunten. Hierbij helpt het u om deze starre identiteit los te laten, speciaal wanneer dit te maken heeft met het gevoel dat u te snel wordt aangevallen. U wordt flexibel door nr 1 zouten.

Vragen: Heb je hoge eisen? Heb je hoge idealen; Ben je te streng, te hard voor jezelf? Ben je kwetsbaar? Neem je veel emoties uit de omgeving op? Voel je je onbeschermd? Ben je gespannen? Ben je star? Heb je problemen met kritiek? Heb je trek in koude dranken? Heb je trek in ijs?

Gezichtskenmerken: zwart/bruin rond de ogen; ruit en/of waaiervormige fijne rimpeltjes; donker/blauwe groef onder de ogen; blauwe lippen; nagels te zacht of te hard; vernisglans (met structuur).

Verkrijgbaar in:
100 gram = ca. 400 tabletjes
250 gram = ca. 1000 tabletjes
500 gram = ca. 2000 tabletjes
1000 gram = ca. 4000 tabletjes.

Calcium fluoratum werkt langzaam en moet daarom langere tijd worden ingenomen.

Adler Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.
Inname:

De tabletten werken het meest optimaal als ze langzaam in de mond smelten en door het mondslijmvlies worden opgenomen. Daarna kun je ze doorslikken. Ook kun je een mix van tabletten oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 tablet
Bij acute klachten: 1 tablet per 1-2 uur, tot een maximum van 10 tabletten.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 tabletten
Bij acute klachten 7x daags 1 tablet extra tot een maximum van 10 tabletten.

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

waarom celzouttherapie? celzouten ervaringen, schussler zouten ervaringen? Celzouten kopen? celzout nodig? Cel zouten kopen?

celzouten,dr schüssler,schüsslerzouten, schüssler zouten, cel zouten,schüssler 7,dr schüssler, Pflüger voedingssupplement, celzouten,celzout,celzouten ervaringen,schussler zouten ervaringen,celzouten kopen,silicea,celzouten bestellen,silicea d6,vsm schussler zout,celzouten dr schussler,celzouten gezichtskenmerken,celzouten werking,celzouttherapie,vsm okugest,silicea d12,schüssler zout,celzouten gezicht,dr schussler zouten,pflüger schüssler zouten,vsm geneesmiddelen,vsm homeopathie,celzout 7,calcium fluoratum,celzout 10,adler celzouten, celzout, magnesium, gezondheid, voedingssupplementen, Adler pharma, schüssler salze 

190 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.