Celzouten nr 11 Adler Schussler zouten Silicea
search
  • Celzouten nr 11 Adler Schussler zouten Silicea

Celzouten nr 11 Schusslerzouten Silicea

€ 25,00
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 11 Silicea Celzouten 

Celzout nr 11 is een belangrijke mineraal voor het bindweefsel, voor de huid, haren, nagels en ogen. Sonnenmineral Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 300 gr en 1000 gr poeder.

Inhoud: 300 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Sonnenmineral Celzouten NR 11 Silicea Schüssler zouten

Functie van het celzout in het lichaam: Celzouten Silicea maakt het bindweefsel stevig en vol. Het is een belangrijke bouwsteen voor de haren en nagels. Ook bouwen we het geleidingsvermogen van de zenuwen hiermee op. Het is tevens nodig voor de afbraak van urinezuur.

Celzout nr11 voor een goed bindweefsel 

Schlusslerzouten Silicea is een belangrijke mineraal voor het bindweefsel, vooral voor de huid, haren en nagels. Ook belangrijk ter verzorging van de ogen. Mineraal nr 11 altijd samen met een dubbele hoeveelheid Natrium phosphoricum (nr 9) gebruiken.

Karakter: wanneer je geleerd hebt jezelf uit te schakelen om je omgeving te kunnen waarnemen, door het missen van vertrouwen in jezelf. Overgevoelig voor je omgeving. Wanneer je als kind bijvoorbeeld hoorde: was jij maar niet geboren. Dit celzout mineraal geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor, dat je je grenzen kunt gaan aangeven, zodat je kunt voldoen aan de eisen die worden gesteld. Bij een overdreven verlangen naar harmonie. Moeite met het aangaan van confrontaties. Snel blauwe plekken. Bij rimpels en kraaienpootjes als crèmegel uitwendig gebruiken. 

Vragen: Wil je het liefste altijd harmonie? Ga je geen conflicten aan? Loop je om de problemen heen? Kleurt je huid snel wanneer je je stoot? Heb je zweterige handen? Ben je gevoelig voor licht en/of geluid?

Opmerking: Silicea altijd samen met een dubbele hoeveelheid natrium phosphoricum (nr. 9) gebruiken.

Gezichtskenmerken: diepe oogkas holtes; kraaienpoten; fijne vouwen voor het oor; spiegelglans; glanzend hoofd; glanzend neuspuntje; lengte ribbels nagels.

Verkrijgbaar in:
300 gram poeder
1000 gram poeder

Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.

Inname:

Tabletten zit lactose in, in deze celzouten poeder nauwelijks waardoor het makkelijk oplost in water en snel wordt opgenomen. Bv oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 klein lepeltje
Bij acute klachten: 1 klein lepeltje per 1-2 uur, tot een maximum van 10

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 klein lepeltje
Bij acute klachten 7x daags 1 klein lepeltje extra tot een maximum van 10

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

76 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.