SonnenmineralDr Schüssler celzouten nr 8 Natrium Chloride, celzout
search
  • SonnenmineralDr Schüssler celzouten nr 8 Natrium Chloride, celzout

Celzouten nr 8 Schusslerzouten Natrium Chloride

€ 25,00
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 8 Natrium Chloride Celzouten 

Celzout nr 8 die de warmte en vochthuishouding reguleert in het lichaam. Sonnenmineral Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 300 gr en 1000 gr poeder.

Inhoud: 300 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Sonnenmineral Celzouten NR 8 Natrium Chloride Schüssler zouten

Functie van het celzout in het lichaam: Natrium chloride reguleert onze vochthuishouding en daarmee ook onze warmtehuishouding. Het is belangrijk voor de celdeling, dus de vorming van nieuwe cellen, maar ook voor de uitscheiding van metallieke en biologische giffen.

Celzout nr 8 die de warmte en vochthuishouding reguleert in het lichaam

Natrium chloride regelt de warmte en vochthuishouding in het lichaam. Natrium chloride is goed bij: droge huid en droge slijmvliezen, als er pollen in de lucht zijn, goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten, krakende gewrichten, bij overgangsverschijnselen, bevordert de doorbloeding, goede gemoedstoestand, bij tranende ogen.

Een tekort aan Natrium chloride geeft een sterke trek in zoute en sterk gekruide gerechten. 

Karakter: teleurstelling is het belangrijkste thema waar dit mineraal mee te maken heeft, alles doen wat er van je verwacht wordt en dan nog de ander niet tevreden kunnen stellen, er niet bij horen. Handelen om aan de verwachting van een ander te voldoen en op alles een antwoord moeten weten. Het gevoel hebben dat je verloren gaat in de massa. Wanneer er problemen zijn met het verwerken van verdriet en verlies.

Vragen: Heb je moeite met alles wat er emotioneel op je afkomt? Heb je moeite met het verwerken van alles? Heb je behoefte aan zout/chips? Heb je behoefte aan veel drinken? Heb je behoefte aan weinig drinken? Voel je je 's morgens uitgedroogd?

Opmerking: bij een tekort aan dit mineraal ontstaat er een sterke trek in zoute en sterk gekruide gerechten. Veel natrium chloride wordt verbruikt door psychosociale spanning (bijv. televisie) en electrosmog.

Gezichtskenmerken: grove poriën; rode randen van het ooglid; slakkenspoor op het ooglid; gelatine glans; heb je een droge huid; heb je droge haren; heb je roos; sponsachtige kin; sponsachtige neus; bolle wangen.

Verkrijgbaar in:
300 gram poeder
1000 gram poeder

 

Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.

Inname:

Tabletten zit lactose in, in deze celzouten poeder nauwelijks waardoor het makkelijk oplost in water en snel wordt opgenomen. Bv oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 klein lepeltje
Bij acute klachten: 1 klein lepeltje per 1-2 uur, tot een maximum van 10

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 klein lepeltje
Bij acute klachten 7x daags 1 klein lepeltje extra tot een maximum van 10

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

78 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.