Sonnenmineral Dr Schüssler celzouten nr 7 Magnesium Phosphoricum
search
  • Sonnenmineral Dr Schüssler celzouten nr 7 Magnesium Phosphoricum

Celzouten nr 7 Schusslerzouten Magnesium Phosphoricum

€ 25,00
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 7 Celzouten Magnesium Phosphoricum 

Celzout nr 7 is voor de zenuwen, het stuurt vegetatieve zenuwstelsel aan en regelt een goede doorstroming van de lymfe. Het helpt tegen verkrampingen en ontspant. Sonnenmineral Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 300 gr en 1000 gr poeder.

Inhoud: 300 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Sonnenmineral Celzouten NR 7 Schüssler zouten Magnesium Phosphoricum 

Magnesium phosphoricum is belast met de activiteit van de onwillekeurige spieren. Het is een super middel voor de zenuwen, stuurt het vegetatieve zenuwstelsel aan en is belangrijk voor de doorstroming van de lymfe. Het helpt tegen verkrampingen en laat u ontspannen.

Magnesium-phosphoricum stuurt het vegetatieve zenuwstelsel en heeft zodoende een ondersteunende invloed op het hart en een gunstige invloed op de bloedsomloop; ondersteunt de zenuwen, de klieren, de spijs-verteringsorganen en de stofwisseling.

Nr 7 celzout is goed bij stress en spanning, het heeft een kalmerende werking en ontspant de spieren.

Magnesium 7 is goed voor de gemoedstoestand en bevordert de innerlijke rust. Daarnaast is Deze Schusslerzout nr7 is belangrijk voor een goede en gezonde nachtrust, vooral bij gevoelige benen. Deze celzout magnesium heeft een gunstige invloed op de slaap.

Karakter: je niet gewaardeerd voelen, vaak met de neiging tot blozen. Druk en stress vanuit de maatschappij, machteloosheid, gedesoriënteerd zijn en je niet kunnen ontspannen. De gedachten kunnen niet worden losgelaten en blijven vaak maar draaien als een gebroken plaat, zonder dat er specifieke zorgen zijn. Voor alle stress situaties en verslavingen, ook roken.

Bij spanning, elektrosmog, enz. Bij sterke elektromagnetische belasting (elektrosmog) verbruikt het lichaam zeer veel van dit mineraal. Bij een slecht humeur, ochtendhumeur, plankenkoorts. Vooral trek in chocolade is een aanwijzing van het tekort aan dit mineraal.

Opmerking: Magnesium phosphoricum werkt bijzonder goed als "warme 7" bij spanning. Daartoe worden 10 stuks van dit mineraal in warm water, dat eventjes gekookt heeft, opgelost en zo heet mogelijk met kleine slokjes opgedronken.

Vragen: Heb je vaak last van spanning? Heb je vele gedachten, zonder reden? Heb je problemen met inslapen? Heb je plankenkoorts? Ben je snel verlegen? Heb je behoefte aan: chocolade, koffie? Heb je verslavingen, zoals b.v. roken?

Gezichtskenmerken: magnesium roodheid; van binnen warm, van buiten koud; blozen; hectische vlekken.

Verkrijgbaar in:
300 gram poeder
1000 gram poeder

 

Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.

Inname:

Tabletten zit lactose in, in deze celzouten poeder nauwelijks waardoor het makkelijk oplost in water en snel wordt opgenomen. Bv oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 klein lepeltje
Bij acute klachten: 1 klein lepeltje per 1-2 uur, tot een maximum van 10

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 klein lepeltje
Bij acute klachten 7x daags 1 klein lepeltje extra tot een maximum van 10

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

74 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.