Celzouten nr 6 Adler Schussler zouten Kalium Sulfuricum
search
  • Celzouten nr 6 Adler Schussler zouten Kalium Sulfuricum

Celzouten nr 6 Schusslerzouten Kalium Sulfuricum

€ 24,50
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 6 Kalium Sulfuricum Celzouten 

Kalium sulfuricum is naast ijzer betrokken bij de overdracht van zuurstof. Sonnenmineral Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 300 gr en 1000 gr poeder.

Inhoud: 300 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Sonnenmineral Celzouten NR 6 Kalium Sulfuricum Schüssler zouten

Kalium sulfuricum is naast ijzer betrokken bij de overdracht van zuurstof. Het breekt belastende stoffen af zodat die (met steun van Nr.10 - Natrium sulfuricum) door het lichaam kunnen worden uitgescheiden.

Kalium sulfuricum is (samen met ferrum phosphoricum) een onontbeerlijke drager van zuurstof. Bij ontslakken en ontgifting van het lichaam is het beste dit mineraal tegelijk te gebruiken met een dubbele hoeveelheid Natrium sulfuricum. Dit mineraal haalt op een natuurlijke weg, oude en schadelijke belastende stoffen en resten van ziektes uit de cellen. Daarnaast verwijdert het bovendien de resten van de chemische toevoegingen en zware metalen die in ons dagelijkse eten zit. Aan het huidoppervlak zijn deze mineralen nodig voor de pigmentvorming (het bruin worden). Kalium sulfuricum is goed tegen pigmentvlekken, talgafscheiding, bij droge huid en gevoelige huid. (Gebruik hier ook de crème voor)

Het is aan te raden om naast kalium sulfuricum tegelijk een dubbele hoeveelheid Nr 10 natrium sulfuricum te nemen. Dit om beter de belastende stoffen te kunnen uitscheiden die vrij komen door kalium sulfuricum.

Karakter: belangrijk voor het verwerken van mentale belasting, voornamelijk door de omgeving. Maakt mentaal sterk en weerbaar. Laat je beheerst handelen en geeft je  overzicht. Wanneer je bang bent dat je niet alles op tijd afkrijgt. Bij een groot tekort ga je je vasthouden aan gewoontes. Bij geeuw honger, sterke behoefte aan frisse lucht, claustrofobie - angst voor enge ruimtes (liften en gondels van kabelbanen, tunnels).

Opmerking: Het is het beste om dit mineraal samen te gebruiken met een dubbele hoeveelheid natrium sulfuricum (nr. 10) voor een betere afvoer van gifstoffen.

Vragen: Heb je te weinig ruimte voor jezelf? Heb je problemen om je ego neer te zetten? Heb je vastzittende gewoonten? Heb je problemen met grote groepen? Heb je vaak behoefte aan frisse lucht? Wil je altijd het raam open?

Gezichtskenmerken: bruin/geelachtige kleur: geelbruine kin; geelbruine kaak; pigmentvlekken; sproeten; moedervlekken; ouderdomsvlekken; vitiligo.

Verkrijgbaar in:
300 gram poeder
1000 gram poeder

 

Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.

Inname:

Tabletten zit lactose in, in deze celzouten poeder nauwelijks waardoor het makkelijk oplost in water en snel wordt opgenomen. Bv oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 klein lepeltje
Bij acute klachten: 1 klein lepeltje per 1-2 uur, tot een maximum van 10

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 klein lepeltje
Bij acute klachten 7x daags 1 klein lepeltje extra tot een maximum van 10

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

77 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.