Celzouten nr 5 Adler Schussler zouten Kalium Phosphoricum
search
  • Celzouten nr 5 Adler Schussler zouten Kalium Phosphoricum

Celzouten nr 5 Schusslerzouten Kalium Phosphoricum

€ 24,50
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 5 Celzouten Kalium Phosphoricum

Celzout 05 voor energie, hersenen en sterke zenuwen. Adler Pharma Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 100, 250, 500 en 1000 gr.

Inhoud: 300 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Sonnenmineral Celzouten NR 5 Schüssler zouten Kalium Phosphoricum 

Kalium phosphoricum is een mineraal voor de hersenen en de zenuwen. Het komt in alle hersen en zenuwcellen, de spieren en het bloed voor.

Kalium phosphoricum komt voor in alle hersen- en zenuwcellen, in het bloed en in de spieren. Dit mineraal zorgt voor een gezonde zenuwactiviteit en is een belangrijk geheugen- en energiemiddel. Kalium phosphoricum wordt gebruikt bij vermoeidheid en uitputtingsverschijnselen. Het is een echte energiedrager voor het lichaam. Nr 5 celzout heeft een gunstige invloed op uw slaapfunctie en is goed voor de energieproductie in de cellen. Ook verbetert de conditie van uw tandvlees.

Bij vutloosheid gebruik deze Schussler celzouten tijdens of na bijzondere inspanningen, het moet maximaal ingenomen worden ter aanvulling van de al lage reserves.

Karakter: geeft de kracht en het vermogen om onder druk te werken. Verantwoordelijkheid kunnen nemen en kunnen dragen. Op tijd rust kunnen nemen en niet altijd maar doorjagen, totdat uitputting het gevolg is. Wanneer je moedeloos bent, schuchter, snel bang, bij pleinvrees en uitputting. Wanneer je het gevoel hebt dat er teveel van je geëist wordt. Alle verantwoordelijkheid naar je toe trekken en iedere keer er weer meer bijnemen.

Vragen: Neem je (te) veel verantwoordelijkheid? Kijk je aan tegen alles wat er nog gedaan moet worden? Heb je een slecht incasseringsvermogen? Heb je behoefte aan noten? Ben je op zoek naar nog iets te eten? Heb je een onbestemd hongergevoel? Heb je een vieze mondgeur?

Opmerking: voor, tijdens of na bijzondere inspanningen overvloedig innemen als aanvulling van de aangebroken reserves.

Gezichtskenmerken: asgrauwe, grijze kleur/sluier; ingevallen slapen; matte ogen (weinig glans); een vies ongewassen gezicht.

Verkrijgbaar in:
300 gram poeder
1000 gram poeder

 

Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.

Inname:

Tabletten zit lactose in, in deze celzouten poeder nauwelijks waardoor het makkelijk oplost in water en snel wordt opgenomen. Bv oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 klein lepeltje
Bij acute klachten: 1 klein lepeltje per 1-2 uur, tot een maximum van 10

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 klein lepeltje
Bij acute klachten 7x daags 1 klein lepeltje extra tot een maximum van 10

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

77 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.