Celzouten nr 4 Schusslerzouten Kalium Chloride
search
  • Celzouten nr 4 Schusslerzouten Kalium Chloride

Celzouten nr 4 Schusslerzouten Kalium Chloride

€ 25,95
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 4 Kalium Chloride Celzouten 

Celzout 04 Kalium chloride is het functiemiddel voor onze klieren. Sonnenmineral Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 300 gr en 1000 gr poeder.

Inhoud: 300 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Sonnenmineral  Celzouten NR 4 Kalium Chloratum / Chloride Schüssler zouten 

Functie van het celzout in het lichaam: Kalium chloride is het functiemiddel voor onze klieren. Het bindt chemische stoffen. Het is nodig om ontstekingsgiffen in onschadelijke stoffen om te zetten.

Het celzout voor het intern reinigen van het lichaam van afvalstoffen 

Kalium chloride is voor de binding en opbouw van vezels in het lichaam en zijn een wezenlijk bestanddeel van het bindweefsel. Deze celzout heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop. Kalium chloride is goed te gebruiken bij ontsierende aderen en besenreiser. Ook helpt het bij overgewicht en is goed voor de schildklierfunctie. Kalium chloride helpt bij miliae.

Karakter: een mineraal voor het loslaten van de zorgen om de toekomst. Het denken niet los kunnen laten of stil kunnen zetten. Gevoelens kunnen toestaan en deze gebruiken. Maakt de geest soepeler. Bij angst voor tegenslag en het constant blijven malen van de gedachten, speciaal met betrekking tot de toekomst. Voor kinderen die zich overal mee bemoeien.

Vragen: Maak je je zorgen om de toekomst? Ben je veel in je hoofd bezig, (één thema)? Heb je problemen met je creatieve ontplooiing? Is er veel electro smog in de omgeving?

Opmerking: Alcohol en overbelasting van de bloedstroom verbruiken zeer veel van dit mineraal.

Gezichtskenmerken: een witte bril ronde de ogen; melkblauw; roodachtig / rozig boven wimpers, rond oog en mond; witte kin; adertjes in het gezicht of op de benen; blauwachtig oogwit; aderen in oogwit; witte tong. 

Verkrijgbaar in:
300 gram poeder
1000 gram poeder

Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.

Inname:

Tabletten zit lactose in, in deze celzouten poeder nauwelijks waardoor het makkelijk oplost in water en snel wordt opgenomen. Bv oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 klein lepeltje
Bij acute klachten: 1 klein lepeltje per 1-2 uur, tot een maximum van 10

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 klein lepeltje
Bij acute klachten 7x daags 1 klein lepeltje extra tot een maximum van 10

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

78 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.