Celzouten nr 2 Schusslerzouten Calcium Phosphoricum
search
  • Celzouten nr 2 Schusslerzouten Calcium Phosphoricum

Celzouten nr 2 Schusslerzouten Calcium Phosphoricum

€ 25,00
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 2 Calcium Phosphoricum Celzouten 

Sonnenmineral 02 Calcium phosphoricum heeft een belangrijke rol in de opbouw van botten en tanden. Sonnenmineral Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 300 gr en 1000 gr poeder.

Inhoud: 300 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Sonnenmineral Celzouten NR 2 Calcium Phosphoricum  Schüssler zouten

Functie van het celzout in het lichaam:Calcium phosphoricum is het hoofdbestanddeel van de botten en heeft dus een belangrijke rol in de opbouw van botten en tanden.

Te gebruiken bij:
•  Opbouw botten en beenderen
•  Gevoelige en vermoeide spieren
•  Ochtendstijfheid
•  Eentonig werken met muis en beeldscherm
•  Neutraliseren van zuren
•  Kriebel en gevoelloosheid in handen en voeten

Calcium phosphoricum is het hoofdbestanddeel van de botten en is belangrijk voor opbouw van je botten en beenderen. De moleculen van Calcium phosphoricum worden gebruikt om het lichaam te neutraliseren van overtollige zuren en is een belangrijk middel ter ondersteuning bij gevoelige en vermoeide spieren, bij ochtendstijfheid en bij kriebelend en/of gevoelloosheid in handen en voeten.

In geval van een tekort kunt u zin in pikante gerechten krijgen, zoals ketchup, mosterd en gerookte voedingswaren.

Karakter: Calcium phosphoricum hangt samen met het bestaan zelf. De weg van inspanning tot loslaten. Het geeft vertrouwen in de eigen kracht en mogelijkheden. De eisen van de buitenwereld zijn zo hoog dat de innerlijke wereld het niet aan kan. Calcium phosphoricum zorgt dat je het aan kan en geeft je ruggengraat. Dit is een celzout voor manifestatie, wanneer je moeite hebt om iets te presteren, problemen hebt met de eisen van de maatschappij en bij overbelasting.


Vragen: Heb je moeite om iets te manifesteren? Heb je moeite met het opkomen voor jezelf? Heb je behoefte aan: hartig, ketchup, olijven, drop? Heb je problemen met doorslapen?

Opmerking: in geval van een tekort aan dit mineraal treedt een hevige honger naar pikante gerechten op, vooral ketchup, mosterd en gerookte voedingswaren. 

Gezichtskenmerken: wasachtige kleur; waskleurige streep rondom de wenkbrauwen; waskleurig in de oorschelp/rand; wasachtige kleur neuspunt/vleugels; wasachtige kleur voor het oor; doorzichtige tanden; smalle mond.

Verkrijgbaar in:
300 gram poeder
1000 gram poeder

Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.

Inname:

Tabletten zit lactose in, in deze celzouten poeder nauwelijks waardoor het makkelijk oplost in water en snel wordt opgenomen. Bv oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 klein lepeltje
Bij acute klachten: 1 klein lepeltje per 1-2 uur, tot een maximum van 10

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 klein lepeltje
Bij acute klachten 7x daags 1 klein lepeltje extra tot een maximum van 10

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

77 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.