Celzouten nr 3 Adler Schüssler zouten Ferrum phosphoricum
search
  • Celzouten nr 3 Adler Schüssler zouten Ferrum phosphoricum
  • Celzouten Adler Schusslerzouten
  • Celzouten Adler Schusslerzouten
  • Celzouten Adler Schusslerzouten

Celzouten nr 3 Adler Schussler zouten Ferrum Phosphoricum

€ 13,85
Inclusief belasting

Schüsslerzouten NR 3 Celzouten Ferrum Phosphoricum

Celzout 03 Ferrum phosphoricum voorziet het lichaam van extra ijzer. Adler Pharma Celzout gemaakt volgens de orginele Schussler receptuur, in verpakkingen van 100, 250, 500 en 1000 gr.

Inhoud: 100 gram
Aantal

 

Beveiligingsbeleid

 

Leveringsbeleid

 

Webwinkel keurmerk

Adler Celzouten NR 3 Schüssler zouten Ferrum Phosphoricum

Functie van het celzout in het lichaam: Ferrum phosphoricum is het celzout bij plotseling optredende ziekten of verwondingen, voor alle beginnende processen met koorts en ontstekingen.

Celzout  Ferrum phosphoricum:

• Voorziet het lichaam van extra ijzer
• Ter ondersteuning immuunsysteem
• Goed voor het algemene weerstand
• Behoud van een goed ijzergehalte in het bloed
• Bevordert het concentratievermogen
• Bevordert een normale en regelmatige menstruatie

Om Ferrum phosphoricum beter en langduriger op te kunnen nemen kunt u er celzout 17 Manganum sulfuricum aan toevoegen als ondersteuning, dit in de halve dosis. 

Karakter: Het is bij uitstek het mineraal voor je zelfvertrouwen. Ferrum phosphoricum geeft je de kracht om aan te kunnen wat er op je afkomt. Ze versterkt bij kwetsbaarheid; geeft je daadkracht en laat je ondernemen. Maakt zekerder en sterker.

Vragen: Heb je weinig zelfvertrouwen? Heb je weinig daadkracht? Heb je moeite om jezelf te kunnen zijn? Heb je behoefte aan koffie, zwarte thee? Heb je snel last van de zon?

Gezichtskenmerken: blauw/zwarte maan aan zijkant neus en/of blauw/ zwart deukje aan zijkant neus; ferrum-roodheid = tijdelijke roodheid b.v. na sporten, als dit te lang rood blijft; rode kleur, warm van binnen en buiten; warme rode oren. 

Cafeïne houdende dranken, zwarte thee, koffie, en cacao verbruiken zeer veel ijzer voorraad uit uw lichaam.

Verkrijgbaar in:
100 gram = ca. 400 tabletjes
250 gram = ca. 1000 tabletjes
500 gram = ca. 2000 tabletjes
1000 gram = ca. 4000 tabletjes.

Adler Schusslerzouten zijn vrij van Magnesium Stearaat, waardoor de werking niet minder wordt.
Inname:

De tabletten werken het meest optimaal als ze langzaam in de mond smelten en door het mondslijmvlies worden opgenomen. Daarna kun je ze doorslikken. Ook kun je een mix van tabletten oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd.

Dosering:

Kinderen onder de 12 jaar
3x daags 1 tablet
Bij acute klachten: 1 tablet per 1-2 uur, tot een maximum van 10 tabletten.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3x daags 2 tabletten
Bij acute klachten 7x daags 1 tablet extra tot een maximum van 10 tabletten.

Algemeen:

Celzouten zijn minerale zouten die van nature in ons lichaam voorkomen. Er zijn 27 schussler zouten belangrijk voor het functioneren en de bouw van ons lichaam. Celzouten zijn geen homeopathische geneesmiddelen, maar worden wel volgens homeopatische regel vervaardigd. Het zijn verwreven mineralen (D6 en D12) die niet geschud zijn. Het zijn verkleinde mineralen. Hierdoor zijn ze wezenlijk verschillend van homeopatische geneesmiddelen want deze geven een prikkel en zetten aan tot een actie. Cel zouten doen dit niet en ondersteunen slechts de processen van het lichaam.

De Schüssler mineralen, die verwreven zijn, werken niet volgens het homeopathische principe. Als er niets aan te vullen valt gaat de celzout er gewoon weer uit en geeft het geen prikkel. Het zijn lichaamseigen stoffen.

Ter ondersteuning kan Cremegel celzout op de huid uitwendig worden aangebracht.

Glutenvrij en zonder magnesiumstearaat.

waarom celzouttherapie? celzouten ervaringen, schussler zouten ervaringen? Celzouten kopen? celzout nodig? Cel zouten kopen?

celzouten,dr schüssler,schüsslerzouten, schüssler zouten, cel zouten,schüssler 7,dr schüssler, Pflüger voedingssupplement, celzouten,celzout,celzouten ervaringen,schussler zouten ervaringen,celzouten kopen,silicea,celzouten bestellen,silicea d6,vsm schussler zout,celzouten dr schussler,celzouten gezichtskenmerken,celzouten werking,celzouttherapie,vsm okugest,silicea d12,schüssler zout,celzouten gezicht,dr schussler zouten,pflüger schüssler zouten,vsm geneesmiddelen,vsm homeopathie,celzout 7,calcium fluoratum,celzout 10,adler celzouten, celzout, magnesium, gezondheid, voedingssupplementen, Adler pharma, schüssler salze 

31 Items
Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.