Best verkochte producten

Informatie

Fabrikanten

Bekeken producten

aQuator Classic Silver Water Ionizer Machine

Nieuw product

aQuator Silver Classic Machine

De aQuator Classic Zilver is een handige Water Ionisator, voorziet u van vers geïoniseerd alkalisch water met een sterke antibacteriele en ontgiftende werking. 

Meer details

429,00 € incl. btw

Meer informatie

aQuator Silver | Batch-ionisator | Alkalisch, PH zuurgraat en colloïdaal zilverwater

Wat is geïoniseerd alkaline water?

Hoe werkt het: Geïoniseerd alkalisch water is water dat door middel van ionisatie verrijkt en verbeterd is. De actieve werking ervan ontstaat door normaal kraanwater op elektrische wijze te beïnvloeden. Dit gebeurt in de zogenaamde elektrolysekamer van de waterionisator, waar een cathode (min) en een anode (plus) het zure water van het alkaline (basische) water scheiden en zowel de structuur als de pH-waarde ervan veranderen. Dit water beschikt over een zeer sterke antioxiderende werking vanwege een laag negatief redoxpotentieel. De hoge alkalische pH-waarde van geïoniseerd alkaline water helpt ter ondersteuning van een gezond zuur- base evenwicht van uw gestel. Dit is weer van algemeen belang voor de vitaliteit van uw lichaam. 

De aQuator Classic Silver is een handige Water Ionisator, voorziet u van vers geïoniseerd alkalisch water met een sterke antibacteriele en ontgiftende werking. 

Maak makkelijk je eigen alkalisch en Ph water 

Al in ca. 4 minuten lang produceert u 2,7 L alkalisch water en 0,3 L zuur water. Het tegenovergestelde is mogelijk als u de positie van de beker verandert.

Na het elektrolyseren schakelt het apparaat automatisch uit en hoort u een toon.

De aQuator Silver kan drie verschillende soorten watereigenschappen maken: alkalisch, zuur en als extra functie kan ook zilverwater worden gemaakt. Het totale volume van het apparaat is 3 L.

Tijdens de productie van geactiveerd water produceert de anode (donkere elektrode) zuur water en de kathode (bleke elektrode) maakt alkalisch water.

Tijdens de productie van zilverwater (zilvermodus) worden de onderdelen (3; 4) uitgenomen.

De functie van het apparaat tijdens het maken van zilverwater maakt het niet mogelijk om naar de andere functiemodus over te schakelen, bijvoorbeeld het maken van alkalisch water bij het maken van zilverwater.

• Met dit apparaat kunt u alkalisch, waterstofrijk alkalisch water, zuur en desinfecterend water maken

• Met de geleverde zilverelektroden wordt ook zilverwater (colloïdaal water) geproduceerd

• Ideaal voor het kleine huishouden, tot 2-3 pwoplw

• Volume 3 L

• De elektroden zijn gemaakt van titanium en ruthenium

• Timerfunctie met automatische uitschakeling

• Niet nodig om te installeren, gewoon aansluiten plug ald play

• aQuator zilverwater gebruikershandleiding

 

Hoe zilverwater kan genezen

Een goed gekozen werktijd zal resulteren in verschillende niveaus van colloïdaal zilver, uitgedrukt in milligram per liter. Deze ionisator kan zilver produceren in een concentratie van 0,001 - 35 mg / l. De aldus verkregen colloïdale suspensie bevat de kleinste deeltjes die materie kunnen ontbinden zonder de individuele unieke eigenschappen ervan te verliezen.

Zilver in een dergelijke vorm werkt als een antibioticum, d.w.z. het vernietigt alle eencellige micro-organismen, zoals schimmels, virussen en bacteriën, in een zeer korte tijd. Het destructieve effect van colloïdaal zilver is dat zilverdeeltjes in micro-organismen doordringen en het enzym dat wordt gebruikt om zuurstof te verkrijgen en deactiveert het organisme.

Wat erg belangrijk is, is het feit dat colloïdaal zilver selectief is, d.w.z. het vernietigt geen organismen die gunstig zijn voor ons lichaam.

Verzilverd water is water verrijkt met positieve zilverionen, waardoor het onderscheidende antibacteriële eigenschappen heeft. Zilverionen bewegen zich in de richting van bacteriële celwanden en vinden, doordat zij kleiner zijn, met gemak hun weg naar binnen. Eenmaal binnen verstoren ze de synthese van bacteriële enzymen en eiwitten, waardoor het hele micro-organisme wordt gedood.

De impact van verzilverd water hangt echter af van de concentratie zilverionen, die wordt gemeten in milligram per liter (mg / l).

Hoe groter de concentratie, hoe sterker de bacteriedodende impact op bijna alle micro-organismen en hoe sneller de actie.

Verzilverd water heeft het exclusieve vermogen virussen en schimmels te remmen, evenals bacteriën. Als natuurlijk antibioticum heeft zilver invloed op meer dan 650 soorten micro-organismen. Wetenschappers hebben geen enkele bacteriële aanpassing aan de antimicrobiële werking van zilver vastgesteld, duw we mogen het niet aanbieden als geneesmiddel.

De aQuator-waterionisator gebruikt elektrolyse om een ​​exacte hoeveelheid zilverionen te produceren uit een 99,9999% zilverstaaf dat wordt geleverd in de vorm van een speciale bevestigbare elektrode.

Elke vorm van drinkwater kan worden gebruikt maar we raden gefilterd water aan voor verzilvering en ionisatie. Onderzoek heeft echter aangetoond dat de overmaat aan chloriden en sulfaten die vaak in kraanwater aanwezig zijn, de bacteriedodende werking van de zilverionen vermindert. Daarentegen is de bacteriedodende werking van zilver sterker in alkalisch water (pH = 8-9). Gedestilleerd water zou optimaal zijn.

Met een aQuator-waterionisator kunt u profiteren van de eigenschappen van beide soorten water voor de beste resultaten: de geïoniseerde alkalinewaterproductiefunctie en de waterverziltende functie zijn klaar voor gebruik, één voor één.

 

De functies van het apparaat worden gebruikt op het deksel

• In het Nederlands, Engels, Duits

• 14 - Aan / Uit

• 15 - Productie stoppen

• 16 - Start de productie

• 17 - 18 Wijzig de parameters

• 19 - LED-scherm

• 20 - Groene LED: zilver water

• 21 - Rode LED: ionisatie. Wanneer dit lampje knippert, is er een storing, er is bijvoorbeeld geen water in de container

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

aQuator Classic Silver Water Ionizer Machine

aQuator Classic Silver Water Ionizer Machine

aQuator Silver Classic Machine

De aQuator Classic Zilver is een handige Water Ionisator, voorziet u van vers geïoniseerd alkalisch water met een sterke antibacteriele en ontgiftende werking.