Best verkochte producten

Informatie

Fabrikanten

Nieuwe producten

Overzicht van producten van fabrikant Mannatech Ambrotose

Mannatech Ambrotose Essentiele Suikers

Wie is Mannatech? Wat onderscheidt Mannatech?


Mannatech heeft zich gevestigd als de belangrijkste leverancier van voedingssupplementen wereldwijd. Gewichtsbeheersing, fundamentele voeding en lichamelijke gezondheid. Dit op basis van natuurlijke en  plantaardige voedingsstoffen dat het menselijk lichaam nodig heeft. Mannatech  heeft wetenschappelijk de meest geavanceerde supplementen voor drie van de grootste gezondheidsmarkten ontwikkeld.


Een leven van betekenis


Gezondheid en een gezond leven is meer dan alleen een appel of sinasappel per dag. Mannatech gelooft in een totaal gezondheidsaanpak. Niet alleen fysiek, maar ook financieel en geestelijke welzijn. Het gaat om meer dan alleen uw persoonlijke gezondheid en financiën. Het gaat om het helpen van anderen hun leven te beteren. Mannatech is een kampioen in wellness, gezondheid, een gezonde geest, lichaam en ziel voor iedereen.


Mannatech heeft een passie om te innoveren, te inspireren, om een revolutie te ontketenen om levens te veranderen.


Mannatech Ambrotose, wat is Ambrotose?


Mannatech grootste gezondheid ontdekkingen van de 21e eeuw is Ambrotose.  Deze Aloë Vera saccharide onderzoek en glyconutrients hebben geleid tot innovatieve producten zoals Ambrotose poeder complex met Aloë Vera, Japanse zwam en boomschors.


Ambrotose Glyconutrients een van de belangrijkste ontdekkingen en belangrijke bouwstenen voor het lichaam. Ambrotose bevat onderstaande 8 essentiële suikers die weinig of niet meer in het gewone eten voorkomt.


De suikers zijn: Mannose, Glucose, Xylose,  Galactose, Fucose, n-acetyl glucosamine, n-acetyl galactosamine, n-acetyl neuraminezuur


Voor meer Ambrotose voedingssupplement informatie: www.ambrotose.eu


Bekijk onze Ambrotose video op Youtube kanaal: Ambrotose Youtube

Meer
Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items