Best verkochte producten

Informatie

Fabrikanten

Nieuwe producten

Overzicht van producten van fabrikant Laminine

Laminine open de deur naar een gezonder leven.

WAT IS LAMININE?
Laminine ® , een unieke en gepatenteerde formule, en is een vorm van een natuurlijke 'adaptogeen' wat helpt voor een gezond en evenwichtig leven. Laminine herteld het lichaam door zijn natuurlijke staat van homeostase. Laminine is een natuurlijke en synergetische super voedingssupplement en bevat de meeste bekende vitaminen, essentiële eiwitten en belangrijke sporenelementen. Tevens bevat Lamine alle acht van de meest essentiële aminozuren die een lichaam nodig heeft op vitaal en gezond te blijven. Laminine is de meest natuurlijke en meest perfecte voedingssupplement en voedingsaanvulling wat er te krijgen is. De perfecte combinatie van gezonde producten is afkomstig van dier (ei), zeewieren en planten.


DE OORSPRONG VAN LAMININE
Laminine bestaat al 80-jaar en is in de loop der jaren verbetert tot een optimale samenstelling. Laminine brengt het lichaam weer helemaal in balans. Deze wonderbaarlijke doorbraak begon met de ontdekking van een krachtige, natuurlijk extract uit bevruchte kippeneieren in een kritieke fase van incubatie. Wetenschappers hebben sindsdien ontdekt dat op precies de negende dag van de incubatie, de bevruchte kippeneieren alle noodzakelijke elementen om leven te creëren bevat. Deze dag zijn alle voedingswaarde het hoogst. Op dit precieze moment, is de zeer krachtige weefsel geëxtraheerd. Dit alles zit in Laminine, samen met een mengsel van fyto en mariene eiwitten, de toevoeging van aminozuren. Laminine zet de traditie voort van genezing en het behoud van een evenwichtige leven.


WAT KAN LAMININE VOOR U DOEN?
Laminine helpt bij de regenereren van verouderende cellen en voeden ongezonde cellen. Laminine ondersteund de cellen en weerstand, en het lichaam herstelt zich zelf door deze bouwstenen. Het lichaam heeft bij de juiste voeding zijn eigen reparatiemechanisme, en de fysieke mogelijkheid om uw eigen beschadigde cellen te regenereren. Deze reparatie mechanisme is levend en wel toen we jonger waren, maar hapert als we ouder worden. Laminine ontketent deze krachtige reparatiemechanisme in ons allemaal. Het kan fysieke, mentale en emotionele gezondheid brengen naar een nieuw niveau.


Laminine wordt vervaardigd in de Verenigde Staten in gerenommeerde fabrieken volgende strenge FDA en GMP-richtlijnen.


* Raadpleeg uw arts voordat u Laminine gebruikt als u last van eiallergieën heeft.


Voor meer Laminine voedingssupplement informatie: www.laminine.nl


Bekijk onze Laminine video op Youtube kanaal: Laminine Youtube

Meer
Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items