LegXercise

LegXercise wandel terwijl u zit, bewegen kan nu zelfs tijdens het lezen zonder enige moeite. 

LegXercise is een gepatenteerd passief trainingsmechanisme waarmee constante beenbewegingen worden gecreëerd. Deze bewegingen voorkomen ontstekingen in de benen, voorkomen spataderen en verminderen zeurende pijnen. De LegXercise kan altijd en overal geb...

LegXercise wandel terwijl u zit, bewegen kan nu zelfs tijdens het lezen zonder enige moeite. 

LegXercise is een gepatenteerd passief trainingsmechanisme waarmee constante beenbewegingen worden gecreëerd. Deze bewegingen voorkomen ontstekingen in de benen, voorkomen spataderen en verminderen zeurende pijnen. De LegXercise kan altijd en overal gebruikt worden.

Beweging is belangrijk voor het lichaam. Gebrek aan beweging kan zorgen voor overgewicht en bloedsomloopproblemen. Hierdoor kunnen ontstekingen ontstaan in de benen, spataderen en zeurende pijnen ontstaan, maar er kunnen ook andere ernstige gezondheidsproblemen ontstaan. LegXercise komt met een oplossing. LegXercise laat de benen bewegen zonder dat er gesport hoeft te worden. De LegXercise is een apparaat dat tijdens het zitten gebruikt kan worden: beide voeten worden op de bewegingsoppervlakten gezet, zodat de benen vanzelf heen en weer gaan. Met de LegXercise wordt de pijn in de benen verlicht en wordt de bloedcirculatie verbeterd. Dankzij de LegXercise wordt zittend werken, op de bank uitrusten, achter de computer zitten en televisiekijken omgezet in effectieve en gezonde cardiovasculaire training.

De LegXercise werkt eenvoudig: de stekker in het stopcontact steken, voeten op de pedalen zetten, snelheid instellen en de LegXercise het werk laten doen. Het is eenvoudig door iedereen te gebruiken om de benen te laten bewegen. Van jong tot oud, van valide tot mindervalide. Dankzij een gepatenteerd passief trainingsmechanisme creëert de LegXercise constante beenbewegingen, waardoor bloed sneller naar het hart wordt getransporteerd, gifstoffen beter worden afgevoerd en het bloed in de spieren sneller wordt ververst. Hierdoor zullen spataderen verminderen en de kans op bloedproppen en ontstekingen in de benen kleiner worden. Zelfs cellulitis wordt op een effectieve wijze bestreden. Daarnaast voorkomt LegXercise vermoeide voeten en onrustige, pijnlijke benen.

Specificaties LegXercise:

 • Beweging zonder te sporten
 • Kan gebruikt worden tijdens het zitten
 • Pijn in de benen wordt verlicht en bloedcirculatie wordt verbeterd
 • Werkt eenvoudig
 • Spataderen verminderen en de kans op bloedproppen en ontstekingen in de benen wordt kleiner
 • Cellulitis wordt bestreden
 • Voorkomt vermoeide voeten en onrustige benen

De LegXercise is dé oplossing voor mensen met een zittend beroep die last hebben van spataderen, chronische pijn in de benen, overgewicht, en dergelijke. Dit komt simpelweg vaak door te weinig beweging van uw lichaam. De LegXercise biedt de oplossing door het bewegen voor u te doen. U plaatst de LegXercise onder uw bureau, sluit hem aan, zet uw voeten op de pedalen en stel de snelheid in. De LegXercise zet zitten om in een cardiovasculaire training die de benen in beweging houdt, waardoor bloedt sneller zal stromen.

Details:

 • Gepatenteerd passief trainingsmechanisme
 • Werkt op stroom
 • Regelbare snelheid
 • Inclusief handleiding
Meer

LegXercise  Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
Toont 1 - 1 van 1 item